05 / 05 / 2024

Antalyada öğrencilere tatil hediyesi

Antalyada öğrencilere tatil hediyesi

Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ALTİD ve AKTOB işbirliği ile Antalya'daki tüm ortaokul ve liselerin okul birincilerini ödül olarak 5 yıldızlı otele tatile gönderiyor.

Ara tatil bekleyen öğrencileri sevindirecek haber! Kasım ara tatili uzatıldı mı? 

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 9 günlük ara tatil için geri sayım başladı. Tatil planları yapan öğrencilere güzel bir haber daha geldi. Kasım ara tatili uzatıldı mı? Ara tatilin süresi ne kadar olacak? Okullar ne zaman kapanacak? İşte bu merak edilen soruların yanıtları…

MEB'den öğrencilere son dakika müjdesi! Okullar 9 gün tatil olacak! Öğrenciler havalara uçacak!

Son dakika! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların tatili konusundaki tartışmalara noktayı koydu. Yapılan resmi açıklamaya göre, okulların tatili 9 gün daha uzatıldı. Öğrenciler, MEB'in tatil kararıyla büyük bir sevinç yaşayacak.

Öğrencilere müjde! Tatil başlıyor!

Öğrenciler sevinecek, ancak veliler bu duruma tepkili. 2022-2023 eğitim öğretim yılında bir tatil maratonu daha olacak ve seçimlerle başlayacak. Öğrenciler, tatil planlarını yaparken, tatilin ne zaman başlayacağına dair detaylar da belli oldu.

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil!

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil fırsatı. Büyükşehir Belediyesi’nin, başarılı öğrencilere, yaşlılara ve engellilere yaz hediyesi Akçay Tatil Kampı, her hafta gruplar halinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Bilici Termal Devremülk ve Tatil Köyü'nde fiyatlar 4 bin 990 TL'den başlıyor!

Sivas’ın önde gelen firmalarından Siv Yapı’nın hayata geçirdiği Bilici Termal Devremülk ve Tatil Köyü, 31 Mayıs’ta düzenlenen Kutsi Konseri ve İclal Aydın şiir dinletisi ile tanıtıldı.

Ataşehir Belediyesi Çevre Şöleninde'nden Soma'daki öğrencilere tablet!

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’ si düzenlenen Çevre Şöleninde, çevreci öğrenciler için organize edilen Maket Yarışmasında birinci olanlar hediyelerini Soma'da bulunan öğrencilere gönderdi.

Kızılağaç tatil beldesindeki 13 otel ve mavi bayrak verildi!

Avrupa ülkelerinde en çok Mavi Bayrak ile Türkiye üçüncü sırada yer alıyor. Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Kızılağaç tatil beldesinde bulunan 13 otel ve tatil köyüne de mavi bayrak verildi.

Rus turistlerin en ucuza tatil yaptıkları yerler arasında Alanya da var!

Rus turizm portalı travel.ru, denize yakın tek gecelik konforlu konaklama, bir kafetaryada öğle yemeği ve toplu taşımanın içinde olduğu bir harcama planıyla ucuz tatil mekânlarını sıraladı...

Kempinski Hotel The Dome huzur dolu bir tatil vaat ediyor!

Antalya'nın gözde tatil beldesi Belek'te konumlanan Kempinski Hotel The Dome, tatili sağlıkla birleştirerek vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendirip iç dengenizi yeniden kazanmanız için harika bir fırsat sunuyor.

Ahmet Zahteroğulları: Narven Tatil Kasabası Bolu'nun vizyonunu geliştirecek!

Karadeniz'in ise şimdiye kadar yapılmış en büyük turizm yatırımı hakkında katılımcılara bilgi verildi. Adını bölgede bulunan bir meşe türünden alan Narven Tatil Kasabası bünyesinde otel, sağlık tesisi ve çok sayıda villa tipi devre tatil tesisi bulunuyor.

Uzungöl yeni tatil sezonuna hazırlanıyor!

Zengin bitki örtüsünün yanı sıra kendine özgü manzarası ile yerli ve de yabancı turistlerin adeta gözdesi olan Trabzon Uzungöl, yeni tatil sezonunda misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Türkiye'de 300 bin zengin Katarlı'ya tatil yaptırılacak!

Kişi başı gelirde dünya liderliğini elinde bulunduran Katarlıları Türkiye'ye çekmek için çalışmalar başladı. Bölgenin en büyük Türk festivali Doha'da düzenlenirken hedef 300 bin zengin Katarlı'ya Türkiye'de tatil yaptırmak...

İstanbul dünyanın en iyi tatil tercihleri listesinde birinci oldu!

TripAdvisor’ın düzenlediği ‘" Travellers’ Choice 2014 " yarışmasında kullanıcılar en iyi destinasyonları seçti. Dünyanın en iyi tatil tercihleri listesinde bu yıl İstanbul birinci sıraya yerleşti...

Antalyada öğrencilere tatil hediyesi Haberi

Antalyada öğrencilere tatil hediyesi

Büyükşehir Belediye başkanı Menderes Türel, "Ailelerimiz çocuklarıyla gurur duysun. Projemiz tüm öğrencilerimize hayırlı olsun" dedi. Büyükşehir Belediyesi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ALTİD ve AKTOB işbirliği ile okullarında yarı yıl dönemini birinci olarak tamamlayan yüzlerce öğrenci aileleriyle birlikte 5 yıldızlı otelde 3 gün tatil yapacak. 3'bine yakın veli ve öğrenci'nin ağırlanacağı bu dev proje için protokol imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada, "Projemiz Türkiye de tek ve ilk kez uygulanan proje. İnsana temas eden projeleri likte 5 yıldızlı otel de tatil yapacak. Bu sayı aileleriyle birlikte 3 bin'e ulaşacak. Büyükşehir Belediyesi proje ortaklarıyla projenin altına imza attı. 


Büyükşehir'den dev proje 

Okullarının ilk yarı yıl bölümünü birincilikle bitiren öğrencilere aileleriyle birlikte 3 gün 5 yıldızlı otel de tatil yapma fırsatı tanıyoruz....