19 / 05 / 2024

Antalyada tarihi iki konak müzeye dönüştürüldü

Antalyada tarihi iki konak müzeye dönüştürüldü

Restorasyon çalışmaları İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürütülen Mevlevihane Müzesi, kasım ayında hizmete açılacak.

Her söylediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten gram altın iki yeni tahmin daha geldi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında bulunan gram altın için 1 Mayıs 2024 tarihi öncesi iki rakam verip tahminini duyurdu.

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

Emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisi 2. taksit ödeme son tarihi ne zaman?

Yılda iki sefer ödemesi yapılan emlak vergisinin ilk taksit ödemesi mayıs ayında yapıldı. Buna göre, 1. taksit ödemelerinin ardından 2.taksit ödeme son tarihi gündemde yerini koruyor. Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? İşte emlak vergisi 2. taksit ödemeleri son tarihi ve ayrıntılar...

Döviz kurundaki yükseliş durdurulamadı: Euro tarihi zirvesini tazeledi!

Son iki aydır sürekli yükselişe geçen döviz kuru yeni haftaya da güçlü başladı. Euro tarihi zirvesini tazeledi. Peki, Euro ne kadar kaç TL oldu? İşte detaylar...

Belediye 5 taksitle iki iş yeri satacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı.

Vergi barışından yararlanmak için son tarih 30 Haziran! Bu tarihi kaçırma!

Vergi barışı için geri sayım başladı. Vergi borçlarını yapılandırmak isteyenlerin son başvuru tarihi 31 Mayıs Çarşamba olarak belirlendi. Vergi barışı yasası, borçluları iki ana başlık altında buluşturuyor..

Belediye tam 12 taksitle imarlı iki arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya Karatay'da Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı 12 taksitle satışa çıkardı.

O ilde hem KDV'den muaf hem de imarlı iki arsa satılacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

TOKİ'den Konya'ya 152 konutluk iki yeni proje geliyor! Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ'den Konya'ya 152 konutluk iki yeni proje geliyor... Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya 2023 projeleri detayları...

Altın fiyatlarının iki hafta sonraki yönü belli oldu! Herkes bu tarihi not alsın! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatları şubat ayındaki geril çekilmelerin ardından Mart ayına hızlı bir giriş yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Altın fiyatlarının iki hafta sonraki yönü belli oldu! Herkes bu tarihi not alsın! Bakmayan bin pişman olacak!

Sincan Belediyesi başkentte iki arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Törekent Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Selçuk Geçer iki hafta sonrasını işaret etti! Dolar sert uçacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, elinde Doları olanları çok net bir şekilde iki hafta sonrasını beklemeleri için uyardı. Türkiye’de birçok yatırımcı doların hangi seyirde ilerleyeceğini merak ediyor. Selçuk Geçer konuyla ilgili çok önemli yorumlarda bulunarak kritik tarihi açıkladı.

Bu artık fırsatçılık değil vicdansızlık! En acil ihtiyaç ürünlerine fahiş zamlar yapıldı!

Kahramanmaraş merkezli tarihi iki depremin ardından can kayıpları 3 bini, yaralı sayısı ise 20 bini aşarken, fırsatçılar yine boş durmadı. Deprem bölgesinde acil ihtiyaç malzemelerinin fiyatlarına saatler içinde fahiş zamlar yapan vicdansızlar “Bunu yapanlar insan olamaz!” dedirtti!

Antalyada tarihi iki konak müzeye dönüştürüldü Haberi

Antalyada tarihi iki konak müzeye dönüştürüldü

İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Kaleiçi Mermerli Parkı yakınında, turistlerin yoğun olarak gezdiği bölgede bulunan tarihi 2 konağın ise Etnografya Müzesi'ne dönüştürüldüğünü anlattı. Konaklardaki restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından, etnografik eserler yeni yerlerine taşınacak. 


Sabah...