19 / 05 / 2024

antalyada villa kiraları

antalyada villa kiraları

Antalya’da oteller doluluk sorunu yaşarken, İngilizlerin Kaş- Kalkan’da kiraladıkları villaların şimdiden dolduğu ortaya çıktı.

Bodrum'da villa kiraları 25 milyon TL'ye çıktı, emlakçılar denetim istedi!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da emlak piyasası çığrından çıktı. Villa kiraları 25 milyon Türk Lirası'na kadar çıktı. Fiyatları gören yabancı yatırımcılar Yunanistan’a kaçarken, emlakçılar da denetim istiyor.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Bodrum'da müstakil villa kiraları dudak uçuklatıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Orkun Ün, bugünkü yazısında 'müstakil villaların kirası' konusunu kaleme aldı.

Kiralık villa fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını devreye soktu. Kovid-19 önlemleri kapsamında kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler kiralık villaları tercih ediyor. Artan talepler sebebiyle villa kiralarının fiyatları da uçtu.

Tam kapanmada kiralık villalara talep arttı!

17 günlük tam kapanma sürecinde kalabalık şehirlerden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar villa kiralamayı tercih etti. Bu dönemde villa kiraları oranında artış yaşandı. 

Tatil bölgelerinde villa kiraları üçe katlandı!

Bodrum'da yaz sezonu için hazırlıklar başladı. Pandemi nedeniyle otelde kalmak istemeyen vatandaşlar villalara yöneldi. Bu durum villa kiralarını üç katına çıkardı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Kocaeli Villa Liva Mart 2022'de teslim! Yeni proje!

VA Konut imzasıyla Kocaeli'nin Yedi Yıldızlı İlçesi Başiskele'de hayata geçirilen Villa Liva projesinde kent villalarının kiraları 2250 TL'den, müstakil villaların kiraları ise 4500 TL'den başlıyor.

9 günlük bayram tatili villa kiralarını uçurdu!

Kiralık villalarda fiyatlar bayram nedeniyle çok fazla yükseldi. Villaların en ucuzu kişi başı günlük 275, en pahalısı ise 2 bin 879 lira olarak açıklandı.

Beş kentte satılık 7 ticari mülk ve villa!

İstanbul, İzmir, Denizli, Adana ve Antalyada olmak üzere 7 gayrimenkul satışa çıkarıldı. Ticari mülk ve villa olarak nitelendirilen gayrimenkullerin kullanım alanları 237 metrekare ile 846 metrekare arasında dağılıyor

Eston Şehir Evlerinde 488 bin TLye bahçeli villa!

Bahçeşehir’de inşa edilen Eston Şehir projesinde bahçeli villa fiyatları 488 bin TL’den başlıyor. Eston Şehir'de konut bedelinin tamamını peşin ödemek isteyenlere yüzde 10 indirim uygulanıyor

Bodream Villaları 'nda 117 bin dolar! Hemen teslim yazlık villa!

Bodrum"da inşa edilen Bodream Villaları"nda yazlık villa fiyatları 117 bin dolardan başlıyor. Proje Güllük Körfezi"nde yer alan Antik İasos ´ta inşa ediliyor¦

Yıldırım Demirören ve Sinan Vardar Bodrum'da villa yapacak!

Beşiktaş"ın Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar, Bodrum"a özel bir proje ile gidiyor. Vural Öger"in Hebil Koyu"nda denize sıfır arazisini alan siyah beyazlı ikili, burada 22 özel villa yapacak

antalyada villa kiraları Haberi

antalyada villa kiraları

Rusya ile yaşanan uçak krizi sonrası gözünü başka pazarlara çeviren Antalya'da, komşu ülkelerde yaşanan gerilim ve terör tehlikesi nedeniyle Avrupa'da da beklenen hareketin olmaması düşündürüyor. Avrupa ülkelerinden Türkiye'ye gidecek turistlere yapılan uyarılar, bu tabloyu daha da karamsarlaştırıyor.


ŞİMDİDEN DOLDU

Bu kötü gidiş nedeniyle birçok 5 yıldızlı otel, yatak kapasitesini doldurmakta zorlanıyor. Ancak bu tabloya tezat bir şekilde, Kaş ve Kalkan'da İngilizlerin internet üzerinden kiraladığı villaların rezervasyonlarına olan yoğun ilgi ise şaşırtıyor. Satışın yapıldığı internet siteleri incelendiğinde, şimdiden Temmuz- Ağustos dönemi rezervasyonlarının dolmaya başladığı göze çarpıyor.


GÜNLÜK 4 BİN LİRAYA KADAR

Sayısı bini bulan villaların günlük kirası 60 pound ile 300 pound arasında değişiyor. Türk Lirası olarak bakıldığında ise ortalama kiranın 250 TL ile bin 300 lira arasında değiştiği görülüyor. Fiyatlar yatak odası sayısı...