19 / 05 / 2024

Antalyadaki Demokrasi Kavşağının yeni projesi tanıtıldı

Antalyadaki Demokrasi Kavşağının yeni projesi tanıtıldı

İki dev organizasyon için şehir adeta şantiye alanına dönerken, hummalı çalışmalar G20 zirvesi öncesi büyük ölçüde bitecek, EXPO 2016 öncesi de nihayete erecek.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM kavşağı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM kavşağının açılacağını duyurdu. 

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Muğla Milas'taki kavşağın kamulaştırma sorunu mecliste!

Muğla ili Milas ilçesinde bir kavşağın kamulaştırma davası sebebiyle yapılamadığı iddiası ve geçici düzenleme yapılma önerisi meclis gündemine taşındı..

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Gebze Anibal Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

​Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Antalyadaki Demokrasi Kavşağının yeni projesi tanıtıldı Haberi

Antalyadaki Demokrasi Kavşağının yeni projesi tanıtıldı

Antalya'da çalışmaları süren kavşak projelerinin en ilgi çekici olanı Demokrasi Kavşağı'nda Aspendos Bulvarı'ndan gelen ve Antalya Havalimanı istikametine devam eden alt geçit bölümü G20 Zirvesi öncesi tamamlanacak ve trafiğe açılacak. 


ARALIK'TA YENİ PROJE 

Öte yandan Demokrasi Kavşağı'nın yenilenen üst geçit projesi de görücüye çıktı. Üst geçidin yapımına ise G20 Zirvesi'nin ardından başlanacak. G20 Zirvesi sonrası 1 Aralık itibariyle Demokrasi Kavşağı köprü geçidine ve Havalimanı Kavşağı revizyonuna başlayacaklarını açıklayan Karayolları 13'üncü Bölge Müdürü Şenol Altıok, "Gazi Bulvarı'ndan gelen ve havalimanı istikametine devam eden güzergahta kavşakta bir köprü geçişi yapacağız. İmar düzenlemelerinin ardından Kırcami de bu kavşağa bağlanacak. Ayrıca tek dönüşlü bir kavşak olan Havalimanı Kavşağı'nı da 4 yapraklı yonca haline getireceğiz" ifadelerini kullandı. 


EXPO'YA YETİŞECEK 

Açılışı yapılan kavşaklarda yan kolların bağlantı çalışmalarının devam ettiğini...