06 / 05 / 2024

antalyadaki Panoramik Asansör projesi

antalyadaki Panoramik Asansör projesi

Kaleiçi Yat Limanı’na iniş ve çıkışı kolaylaştıracak Panoramik Asansör projesinde sona gelindi. Asansörün çelik konstrüksiyonu tamamlanırken, çevre düzenlemesi yapılarak turizm sezonu öncesinde halkın hizmetine açılacak.

Yeni Peugeot Panoramik i-Cockpıt ilk olarak 3008'de kullanılacak! Peugeot 3008 ne kadar 2023?

Peugeot’daki değişimin bir sonraki adımı olan Yeni PEUGEOT Panoramik i-COCKPIT™, yenilikçi ve kararlı bir hareketle, ilk olarak yeni 3008’de kullanılacak. Peki, Peugeot 3008'in fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar... 

BMW X3 Mart ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi

Konfor: Geniş ve lüks bir iç mekana sahip olan BMW X3, sürücü ve yolcuları rahat ettirmek için birçok konfor özelliği sunuyor. Bu özellikler arasında koltuk ısıtma,  otomatik klima kontrolü ve panoramik cam tavan bulunuyor. Peki 10 Mart 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Renault Megane fiyatları güncellendi! Renault Megane kaç lira? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yeni ön tasarımı, krom ayrıntıları, C şeklindeki ışık imzası, elektrikli açılır panoramik cam tavanıyla göz dolduran Renault Megane Sedan, en çok tercih edilen arabalar arasında yer alıyor. Peki Renault Megane kaç lira? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Nidapark Küçükyalı lokasyon! 

Tahincioğlu imzasıyla ve Emlak Konut güvencesinde inşa edilen Nidapark Küçükyalı, panoramik Adalar manzarasına sahip dairelerde yaşama imkanı sunuyor. Peki Nidapark Küçükyalı nerede? İşte Nidapark Küçükyalı lokasyonu...

Hünkar Çayırı'na panoramik müze yapılıyor!

Gebze Belediyesi'nce bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak hazırlanan projede Fatih Sultan Mehmet'in otağını kurduğu alana panoramik müze kurulacak.

Panorama 1326 Fetih Müzesi görenleri büyülüyor!

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezen Uluslararası Panorama Konseyi Başkanı Seth Thompson ve konsey üyeleri müzenin dünyada en üst seviyedeki panoramik müze olduğunu belirtti.

Siltaş Marina'da panoramik deniz manzaralı 2+1'ler ilgi görüyor!

Siltaş Marina, LifeX Konsepti ile yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katıyor. Projede 52 adet açık ve kapalı mutfaklı 2+1 daire yer alıyor...

Siltaş Marina'da Ramazan’da yüzde 10 indirim ve 60 ay 0 faiz!

Kapanmayacak panoramik deniz manzarasına sahip olan Siltaş Marina’da Ramazan ayı boyunca peşin alımlarda yüzde 10 indirim ve vadeli alımlarda 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Bizim Evler 7'den şimdi alın, hemen taşının!

Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada hayata geçirilen Bizim Evler 7'de ev fiyatları 505 bin TL'den başlıyor..

Bizim Evler 7 örnek daire!

Daire teslimleri hemen yapılan Bizim Evler 7 projesi İstanbul Avcılar Ispartakule Mevkii'de, Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada inşa edildi..

Boğaz manzarası Bizim Evler'e geliyor!

İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler 7 projesi İstanbul Avcılar Ispartakule Mevkii'de, Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada hayata geçirildi...

Roya Nova, TAGO Architects tarafından tasarlandı!

Finans Merkezi’ne yakın konumda yer alan Roya Nova, TAGO Architects tarafından tasarlandı. Projede, ışık kalitesi ve panoramik manzara sunuluyor..

Çiftçi Towers ile ihtişamı hissedeceksiniz!

Konumu, tasarımı, muhteşem manzarası ile lüks tanımı ile dikkat çeken Çiftçi Towers projesinde kulelerin her ikisinde de helikopter pisti bulunuyor. Projedeki evler panoramik İstanbul manzarasına hâkim.

antalyadaki Panoramik Asansör projesi Haberi

antalyadaki Panoramik Asansör projesi


Büyükşehir Belediyesi’nin Kaleiçi Yat Limanı’na iniş ve çıkışı kolaylaştıracak Panoramik Asansör projesinde sona gelindi. Asansörün çelik konstrüksiyonu tamamlanırken, çevre düzenlemesi yapılarak turizm sezonu öncesinde halkın hizmetine açılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin turistlerin ve vatandaşların Kaleiçi Yat Limanı’nı daha rahat ziyaret edebilmeleri için Tophane Çay Bahçesi batısında başlattığı panoramik asansör inşası devam ediyor. Asansörün çelik konstrüksiyonu tamamlandı. 20 kişi taşıma kapasiteli olacak asansörün montajı ise devam ediyor. Panoramik asansörün çevre düzenlemesi de tamamlanarak, turizm sezonu öncesinde halkın hizmetine açılması planlanıyor. Panoramik asansör, Yat Limanı’na inişleri kolaylaştıracak ve ziyaretçi sayısını artıracaktır. Cumhuriyet Meydanı’nın panoramik asansörle entegre bir şekilde yeniden düzenleneceği bir projeyle Kaleiçi, Yat Limanı, Cumhuriyet Meydanı turistik bir cazibe merkezi olarak ortaya çıkacak.


Antalya Büyükşehir...