02 / 05 / 2024

Antalyalı esnaf dönüşüm istiyor

Antalyalı esnaf dönüşüm istiyor

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve oda yöneticileri, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgedek'i ziyaret etti.

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

TESK'ten kentsel dönüşüm önerisi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kentsel dönüşüm planlarının tüm sektörler, vatandaşlar ve esnaf için olumlu etki yarattığını söyledi. Palandöken, "Kentsel dönüşümde esnaf da düşünülmeli" dedi.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşümün başlaması için esnaf ile yetkili firma arasında anlaşma sağlandı.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm heyecanı!

Okmeydanı'nda yaşayanları kentsel dönüşüm heyecanı sardı. Belediye Başkanı Demircan, Okmeydanı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Demircan, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Rabia Ülkü Uçar: 2017 Adana'nın kentsel dönüşüm yılı olacak!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, 2017'nin Adana için kentsel dönüşüm yılı olacağını söyledi.

Esnaf kentsel dönüşüm istiyor mu?

Güneş Gazetesi köşe yazarı olan İslam Memiş, bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerinde esnafın durumunu değerlendirdi. İşte o haber...

Adana'da kentsel dönüşüm kabus oldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ile yıkılıp daha sonra öylece bırakılan alan, vatandaşların ve çevre esnafının kabusu oldu.

Maltepe Beşçeşmeler’de dönüşüm heyecanı!

Beşçeşmeler Dönüşüm Projesi’ni bölge esnafının onayına sunan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a, bölge esnafı oy birliği ile destek verdi. Dönüşüm için yeni yılda çalışmaların başlaması hedefleniyor.

Antalyalı esnaf dönüşüm istiyor Haberi

Antalyalı esnaf dönüşüm istiyor

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve oda yöneticileri, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgedeki ziyaret etti.


AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve beraberindeki başkanlar, Kepez İlçe Kaymakamlığına atanan Hamdullah Suphi Ozgedek'e ziyaret gerçekleştirdi. 

Suphi Özgedek'e yeni görevinde başarılar dileyen Sevimçok, yaklaşık 16 bin esnafın Kepez bölgesinde bulunduğuna dikkati çekti. 

Antalya'nın artık bir dünya kenti olduğunu belirten Sevimçok, burada ticaret yapmanın da yaşamanın da güzel olduğunu ifade etti. Antalya'nın 1980'lerden sonra makro seviyede büyümeye başladığını aktaran Sevimçok, " Antalya'da bazı binalarının çok eskidi, kent merkezinde çarpık bir yapılaşma var. Güllük, Şarampol ve Kazım Özalp Caddesi dışında pencere konumunu üstlenecek başka bir cadde yok. Denize paralel yolların yapılması Antalya için oldukça önemli olacaktır. Kentsel dönüşümün doğru bir şekilde yapılması durumunda şehrimiz rahat...