20 / 05 / 2024

Antalyanın proje kenti olabilmesi için neler gerekir

Antalyanın proje kenti olabilmesi için neler gerekir

Antalya Proje Kenti Olmalı başlığı ile Kahraman Köktürk'ün Antalya İleri gazetesinde köşe yazısı yer alıyor. Antalya hangi konularda proje kenti olabilir? İşte Kahraman Köktürk'ün bugün ki yazısı;

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacak! TOKİ ve MTA'dan iş birliği!

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacağı açıklandı. Konuya ilişkin son dakika detayları peş peşe açıklandı. İşte ayrıntılar...

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sert tarafından kuruldu.

Altının başkenti altın fiyatlarını resmen açıkladı! İşte 20 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları 

Altının başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları resmen açıklandı. Peki, altının başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte,  altının başkenti Kahramanmaraş 20 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş’ta altın fiyatları bugün ne kadar? Herkes bu rakamları merak ediyor!

Kuyumculuğun ve altının başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları belli oldu. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun ve altının başkenti Kahramanmaraş 18 Eylül 2022 altın fiyatları...

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş'taki altın fiyatları  Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş güncel altın fiyatları açıklandı! Kahramanmaraş 31 Ağustos 2022 altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş güncel altın fiyatları Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından  açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira?

İŞ-KUR'dan çılgın proje! Hesaplara 6.960 TL para yatıyor! Pazartesi günü başlıyor

İş ve İşçi Bulma Kurumu İŞKUR, işsiz vatandaşlara ve meslek edinmek isteyenlere yönelik faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor. İŞKUR tarafından hayata geçirilen çılgın bir proje daha pazartesi vatandaşlarla buluşacak. Gelin detaylara hep birlikte göz atalım...

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta patlayan tahıl silosuna tarihi statü

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta liman bölgesinde iki yıl önce meydana gelen patlamada, ülkenin buğday stoklamak için kullandığı ana silo yerlebir oldu. 120 bin tonluk kapasiteye sahip silo binasına aradan geçen sürenin ardından tarihi statü verildi.

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Canalp Yüksel tarafından kuruldu.

Mars'ın rüya kenti Nüwa'da inşaat 2054'te başlayacak!

Mars’ta hayata geçirilmesi hedeflenen uygarlığın başkenti Nüwa, manzarasıyla dikkat çekiyor. Dünya'dan bağımsız bir uygarlığa dönüştürülmesi planlanan Nüwa'da yaşam 2100 yılında başlayacak.

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

Antalyanın proje kenti olabilmesi için neler gerekir Haberi

Antalyanın proje kenti olabilmesi için neler gerekir

AB Bakanı geldiğinde oradaydım. AB projelerinden faydalanacağımız o kadar çok alan var ki. Antalya bir tarih ve doğa kenti. Acaba biz bu kentin bize sunduklarından ne kadar yararlanıyoruz. AB fonları içerisinde farklılık biriktiren büyük bütçe demektir. Bu anlamda Antalya ve bu ülkenin kazanacağı proje üretmek gerekiyor. Bu kent tarih boyunca kardeşliğin simgesi olmuştur. Bu bile AB fonlarından ne kadar yararlanabileceğimizin göstergesidir. 


Bu kent AB fonları için - Doğa ve alternatif turizm - Sağlık turizmi - El dokumaları - Tarihi mekanlar ve alternatif turizm - Güneş enerjisi ile elektrik üretimi İlk başta aklıma gelenler bunlar. 


Şimdi Bakanlığın AB temsilciliği Antalya da hizmete girdi. Avrupa Birliği fonlarından yararlanabilmek için Antalya sürekli olarak proje üretebilen bir kent olmalıdır. Açılışta AB Bakanı Volkan Bozkır'ın kürsüden...