04 / 05 / 2024

Antalyanın yeni stadında sona yaklaşıldı

Antalyanın yeni stadında sona yaklaşıldı

Antalyaspor'un 26 Ekim'deki Beşiktaş maçını yeni stadında oynaması için engeller kalkıyor. Son kararı ise Futbol Federasyonu yetkilileri verecek.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında öne çıkan 7 madde! Cumhurbaşkanı Erdoğan'da açıkladı!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili detaylar merak ediliyor. İşte yeni kentsel dönüşüm yasasında öne çıkan 7 madde...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulaması nasıl işleyecek?

CHP’li Belediye Meclis üyesi Egemen Ergun, yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulamasının nasıl işleyeceğini tek tek açıkladı. İşte yeni yasa ile ilgili değişenler ve merak edilenler...

Nef Koruköy'ün yeni etabında Ekim'e özel fırsat! 1+1'ler 3.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 

Nef Koruköy'ün yeni etabında konut satışları devam ediyor. Projede Ekim ayına özel 1+1 konutlar 3 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. İşte ayrıntılar... 

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Evde bakımı alanların yeni ve zamlı maaşları açıklandı! İşte evde bakım maaşlarında son dakika!

Evde bakımı alanların yeni ve zamlı maaşları peş peşe açıklandı! Peki güncel evde bakım maaşları ne kadar oldu? İşte evde bakım maaşlarında son dakika...

Dul ve yetim aylığında son dakika! Kök maaşı 6, 7, 8 bin olanların yeni ve zamlı dul yetim aylığı peş peşe belli oldu!

Dul ve yetim aylığında son dakika... Kök maaşı 6, 7, 8 bin olanların yeni ve zamlı dul yetim aylığı peş peşe belli oldu... Hemen bakın..

DS 4'e yeni yılın ilk ayında 1.800 TL zam geldi! İşte DS 4 7 Ocak 2023 fiyat listesi!

DS 4'e yeni yılın ilk ayında 1.800 TL zam geldi. Peki DS 4'ün Ocak 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte DS 4 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni gelişme!

İnşaat sektöründe faaliyett gösteren Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni bir karar alındı. Buna göre, iflas kararı kaldırıldı.

Hatayspor yeni stadyumuna kavuşmak için gün sayıyor!

Süper Lig ekipleri arasında yer alan Atakaş Hatayspor, inşaat çalışmaları tamamlanan kentin yeni stadında müsabakalarını oynamak için gün sayıyor. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

TACA İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeler hayata geçiren TACA İnşaat, konkordato talep etmişti. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

Berat Albayrak: Türkiye ekonomisi bir dönüm noktasında, yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ekonomisinin bir dönüm noktasında olduğunu söyleyerek "Yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi" ifadelerini kullandı.

Antalyanın yeni stadında sona yaklaşıldı Haberi

Antalyanın yeni stadında sona yaklaşıldı

Antalyaspor'un yeni stadında Beşiktaş'ı ağırlaması için prosedürler birer birer yerine getiriliyor. Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, önceki gün Antalya'ya gelerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ile birlikte yeni stadı gezip incelemelerde bulundu. Proje Müdürü Yaşar Aydın'dan son bilgileri alan Türk, stadın geldiği son aşamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


SON KARAR FEDERASYON'UN 

Antalyaspor'un maçlarını yeni statta oynaması için herhangi bir engelin kalmadığı belirtildi. Stadın devir işleminin tamamlanmamış olmasının bu statta maç oynanmayacağı anlamına gelmediği ifade edilirken, "Antalyaspor maçlarını burada oynarken de devir işlemi yapılabilir" bilgisi verildi. Ancak Antalyaspor'un maçlarını bu statta oynaması için Futbol Federasyonu'nun bu stadı akredite etmesi gerekiyor. Geçtiğimiz hafta federasyon yetkililerinin Antalya'ya gelip bir inceleme yaptığı, bir kez daha gelip statla ilgili son...