26 / 05 / 2024

Antalyaspor arazisi

Antalyaspor arazisi

Antalyaspor Kulübü Derneği tarafından 40 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarılan bin 850 metrekarelik arazinin ihalesine katılım gerçekleşmedi. İhale Komisyonu Başkanı Ziya Erbaş, arsanın pazarlık usulü satılacağını açıkladı. 

Antalyaspor'dan 40,5 milyon TL'ye arazi satışı!

Antalyaspor Kulübü Derneğinin, 1.850 metrekarelik arazisi satışa çıkarıldı. Arazinin muhammen bedeli 40 milyon 500 bin TL...

Tarım arazisi nasıl imara açılır?

İmar Kanunu ve yönetmelikleri gereğince bu araziler üzerinde yapılaşmaya izin verilmiyor. Yapılaşmanın mümkün olabilmesi için tarım arazisinin imara açılması gerekiyor. Peki, tarım arazisi nasıl imara açılır? Tarla nasıl arsa olur?

2b arazisi devredilebilir mi?

2B arazisi; orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayan ve ıslah edilemeyen arazilere deniyor. Peki, 2b arazisi devredilebilir mi?

2b arazisi alım kredisi nedir?

2b arazisindeki "2b", 6831 Sayılı Orman Kanunu'nun 2. maddesinin B bendi için kullanılan bir kısaltma olarak karşımıza çıkıyor. Peki, 2b arazisi alım kredisi nedir?

2007 yılında Carlton Oteli arazisi satışa çıkarıldı!

2007 yılında Halis Toprak'ın sahibi olduğu Yeniköy'deki Carlton Oteli arazisi TMSF tarafından 49 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılmış. Halim Paşa Yalısı'na komşu olan arazi 6 bin 790 metrekare büyüklüğündeymiş.

Menderes Türel'den Antalyaspor'a kamp tesisi müjdesi!

Antalyaspor'a Avrupa'da bile eşine rastlanmayacak çağdaşlıkta bir tesis yaptıklarını söyleyen Türel, Alanyaspor için de kamp tesisini yapmak için harekete geçtiklerini söyledi.

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arazisi Zorlu'nun!

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arazisi, 800 milyon dolarla Zorlu Gayrimenkul'ün olmuş. Şeyh El Maktum'un da katıldığı ihale, İstanbul'u gayrimenkulde dünyanın önde gelen şehirleri arasına sokmuş.

2007 yılında Karayolları arazisi için kıran kırana yarış!

2007 yılında Özelleştirme İdaresi'nce satışa çıkartılan 96 bin 505 metrekarelik Karayolları arazisi için kıran kırana yarış başlamış. 10 grubun teklif verdiği araziyi alan grup, 226 bin metrekarelik inşaat yapabilecekmiş.

2007 yılında Anadolu Yakası'nın en değerli kamu arazisi görücüye çıkacak!

2007 yılında Maliye Bakanlığı, Anadolu Yakası'nın en değerli arazisi olarak nitelendirilen Maltepe Dragos Sahil Yolu'ndaki 36 bin 129 metrekarelik Adalar manzaralı arazi, 84 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılacakmış.

Dünyanın en büyük arazisi satışa çıkarılıyor!

Avustralya’da yer alan, dünyanın en büyük özel mülkiyet arazisi 325 milyon dolara satışa çıkarıldı.24.000 km2’lik arazi İsrail ya El Salvador gibi ülkelerin yüzölçümünden bile daha büyük.

Dünyanın en büyük arazisi 325 milyon dolara satışta!

Avustralya'da bulunan dünyanın en büyük arazisi satışa çıktı. 5 kuşaktır Kidman ailesine ait olan 11 milyon hektarlık arazi neredeyse İngiltere'yle aynı büyüklükte.

Manisa'da 2 bin 435 adet 2B arazisi satıldı!

Hazineye ait taşınmazların ekonomiye kazandırılmasına devam ediliyor. Manisa’da kamuoyunda 2/B arazisi olarak bilinen orman vasfını yitirmiş Hazine’ye ait taşınmazlardan 2 bin 435 tanesinin satışının gerçekleştirildiği bildirildi.

Antalyaspor Tesisleri'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim” dediği, Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinin temeli törenle atıldı. Antalyaspor’un yeni kamp ve spor tesisleri yaklaşık 25 milyon liraya mal olacak.

Antalyaspor arazisi Haberi

Antalyaspor arazisi

Antalyaspor Kulübü Derneği'nin Muratpaşa Demircikara Mahallesi'nde bulunan 40 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarılan arazinin ihalesine kimse katılmadı. İhale, arsa satışı ve sponsorluk teklifi şeklinde, kapalı zarf usulü ile Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleşti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bin 850 metrekare yüz ölçümlü arazi imar planında akaryakıt, LPG satış ve servis istasyonu olarak kayıtlı.

İhale Komisyonu Başkanı Ziya Erbaş, konu ile ilgili gazetecilere açıklamada bulundu. Erbaş, yaptığı açıklamada, komisyonlarına ihaleyle ilgili herhangi bir teklif getirilmediğini, bu sebeple ihalenin sonlandırıldığı söyledi.

İlerleyen süreçte satışın pazarlık usulüyle gerçekleşeceğini ifade eden Erbaş, ihalenin seçimin hemen arkasından yapılmasının da alıcıları etkilediğini ve arsayı hemen satmak istediklerini söyledi. 

Erbaş, son olarak şu açıklamalarda bulundu: "Burası Antalyaspor Derneğinin malı. İhaleye çıkarak şaibeye, bir lafa sebebiyet vermeyelim istedik....