28 / 04 / 2024

Antalyaspor kamp ve spor Tesisleri

Antalyaspor kamp ve spor Tesisleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim” dediği, Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinin temeli törenle atıldı. Antalyaspor’un yeni kamp ve spor tesisleri yaklaşık 25 milyon liraya mal olacak.

Antalyaspor Tesisleri'nin temeli yarın atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda Antalyaspor için yapacağı Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinin temeli atılıyor. İçinde bir spor kulübün tüm ihtiyaçlarının yer alacağı tesis 1.5 yıl içinde hizmete açılacak.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

ŞOK market hafta sonuna çılgın indirimlerle giriyor! 10 Haziran'ı sakın kaçırmayın

Şok Market, 10 Haziran 2023 tarihinde uygulanacak hafta sonu indirimlerini ilan etti. Yeni indirim kataloğunda, kamp ve piknik ürünlerinden bahçe ürünlerine kadar geniş bir ürün skalası sunulacak. 

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sargın tarafından kuruldu.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Karavanın yeni gözdesi ‘4×4 MAN TGE’

Intercity İstanbul Park’ta düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük festivallerinden olan V Weekend’a MAN Yetkili Bayi Mancı Kemal Otomotiv, MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki öncü modeli TGE ile yer aldı. 4×4 MAN TGE’ler kamp ve doğa tutkunlarından büyük ilgi gördü.

Tatilin ucuz hali: kamp! Bim, A101, Decathlon ve Teknosa'da çadır fiyatları ne kadar? 30 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Doğa ile iç içe bir tatil imkanı sunan kamp tatili için ayıracağınız bütçe, normalde sadece otele vereceğiniz paradan daha da az! Doğa ile baş başa kalmak ve uygun fiyatlı bir tatil arıyorsanız kamp tam size göre! Peki, kamp yapmak için en uygun çadır hangileri? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Avrupalılardan kamp malzemesi ve kuru gıda stoğu

Avrupalılılar, kuru gıda ve konservenin dışında kamp ocakları, uyku tulumu gibi zor şartlarda yaşamaya yardımcı olacak ürünler stoklamaya başladı. Ukrayna’dan gelen mültecilere bağış yapmak için olduğu söylense de tedarik zincirlerinde endişe hâkim…

Balıkesir'de 206.5 milyon TL'ye dinlenme kampı ve arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit ve Altıeylül'de yer alan arsa ve 30 tesisli dinlenme kampını 206 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kuzey Konaklama Kamp Ve Karavan İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Konaklama Kamp Ve Karavan İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azra Ülker tarafından kuruldu.

Ege ve Akdeniz sahillerindeki araziler için özelleştirme kararı!

Birçoğu Ege ve Akdeniz sahillerinde bulunan 18 eğitim kampı ve sosyal tesislerine yönelik özelleştirme kararı alındı. Marmaris, Kuşadası, Seferihisar, Manavgat, Didim, Gökçeada ve Beşiktaş Boğaz'da bulunan arsalarda inşaat yapılabilecek. 

Antalyaspor kamp ve spor Tesisleri Haberi

Antalyaspor kamp ve spor Tesisleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim” dediği, Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinin temeli törenle atıldı. Türel, “Bu tesis Antalyaspor için bir dönüm noktasıdır, bunu da bize nasip ettiği için Allah’ıma şükürler olsun” dedi. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de “Herkes konuşur, Menderes Türel yapar” diye konuştu.


Döşemealtı ilçesinde gerçekleşen Antalyaspor Kamp ve Spor Tesisleri temel atma töreninde büyük coşku yaşandı. Törene Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor futbolcuları ve teknik heyeti, Antalyaspor camiası ve Antalyaspor’a gönül verenler katıldı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, törende yaptığı konuşmada son bir yılda Antalya’nın şantiye...