04 / 05 / 2024

Antalyaspor Stadı tamamlandı mı

Antalyaspor Stadı tamamlandı mı

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Ceylan, yeni statlarının resmi devir işlemlerinin henüz yapılmadığını belirtti.

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Giresun'da yapımına devam edilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlanıyor. Tesiste stadyum ve havuz inşaatının yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, inşaatı devam eden Giresun Çotanak Stadı’nı inceledi. Stadın yüzde 75 oranında tamamladığı açıklandı.

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

Adana Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, UEFA ve FIFA standartlarına uygun, 6 katlı inşa edilen Yeni Adana Stadı'na ilişkin açıklamalar yaptı. 

Altındağ Ulubey Stadı Eylül'de açılıyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Ulubey mahallesine inşa edilen stad tamamlandı. Altındağ Ulubey Stadı'nın Eylül ayında açılması planlanıyor.

Alsancak Stadı'nda tribünler tamamlandı!

Türk futbol tarihinde önemli yeri olan, milli lig başladığında ilk maçın yapıldığı, ilk golün atıldığı İzmir Alsancak Stadı'nın yeniden yapılması çalışmaları, devam ediyor. 

Ordu Stadı'nın yüzde 90'ı tamam!

Ordu Stadı'nda inşaat çalışmaları şu an yüzde 90 oranında tamamlandı. Ordu Büyükşehir Başkanı Yılmaz, "Statta çim serilmeden önce ısıtma sistemi, sulama sistemi, kumlama, drenaj ve havalandırma gibi çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmalarda da sona gelindi" dedi. 

Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Stadı'nın inşaatı hızla devam ediyor. 20 bin 28 kişilik stadın yüzde 70'lik kısmının tamamlandığı açıklandı.

Eryaman Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Tuna Yılmaz ve Belediye Kontrol Amiri Selim Özyalçın Eryaman'da yapımı süren statta incelemelerde bulundu. Yüzde 70'i tamamlanan stadın en kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Giresun Çotanak Stadı yıl sonu tamam!

22 bin 28 seyirci kapasiteli Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı ve yıl sonunda yüzde 100 oranında tamamlanacak...

Diyarbakır Stadı 9 Mayıs'ta açılacak! İşte son hali!

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

Çotanak Stadı'nın kaba inşaatı bitiyor!

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun'da yapımı devam eden Çotanak Stadı'nın inşaatında incelemelerde bulundu. Stadın kaba inşaatının yüzde 88'i tamamlandı..

Antalyaspor Stadı tamamlandı mı Haberi

Antalyaspor Stadı tamamlandı mı

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi.Asbaşkan Ceylan, yeni statlarının resmi devir işlemlerinin henüz yapılmadığı için federasyon tarafından açıklanan maç programında müsabakalarının Akdeniz Üniversitesi'nde oynayacaklarının belirtildiğini ifade ederken şunları söyledi:


"Stadın resmi devir işlemlerinin tamamlanmasından sonra Futbol Federasyonu'na başvuracağız. Böylece yeni stadımızda maç oynamaya başlayacağız. Bir an önce yeni statta oynamayı istiyor ve tüm hazırlıklarımızı bu yönde...