06 / 05 / 2024

antaş fuarı kale

antaş fuarı kale

Sektörde 60 yıldır özellikle kilit ve çelik kapı alanında faaliyet gösteren Kale Endüstri Holding, son teknoloji ürünlerini Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda sergileyecek..

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale, BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. Dünyanın önde gelen markalarının katıldığı global fuarda Türkiye’yi temsil eden Kale’nin inovatif, nitelikli ve yenilikçi ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Kaleseramik 2016 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.

Kale Kilit ürünlerini 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de güvenlik denince akla ilk gelen, her 3 evden 2’sinde tercih edilen Kale Kilit en yenilikçi ürünlerini 09 – 12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi.

Kale Endüstri Holding 38. Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Kale Endüstri Holding, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli "Yapı Fuarı" olma özelliğini sürdüren “38. Yapı Fuarı–Turkeybuild”de yenilikçi ürün ve çözümlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Kale Endüstri Holding, ürünlerini 2015 Pencere Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’nin kilit ve çelik kapı sektöründe tartışmasız lider firması olan Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul 2015 Pencere Fuarı’nda sergiledi.

Kale Holding, 2015 Pencere Fuarı'nda ürünlerini sunacak!

Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini TÜYAP 'ta gerçekleştirilecek İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda katılımcılara sunacak. Ürünlerini, İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda sergileyecek.

Kale Endüstri Holding, İstanbul 2015 Pencere Fuarı’na katılacak!

Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini 11 – 14 Mart 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek İstanbul 2015 Pencere Fuarı’nda sergileyecek.

Kale Yapı basın toplantısı 11 Şubat'ta gerçekleşecek!

Kale Grubu, ‘UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ öncesi basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda Kaleseramik’in hedefleri ve UNICERA’da sergilenecek yeni ürünlerle ilgili detaylar paylaşılacak.

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Kale Endüstri Holding Antaş Fuarı'na katılacak!

Sektörde 60 yıldır özellikle kilit ve çelik kapı alanında faaliyet gösteren Kale Endüstri Holding, son teknoloji ürünlerini Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda sergileyecek..

antaş fuarı kale Haberi

antaş fuarı kale

Sektörde 60 yıldır özellikle kilit ve çelik kapı alanında faaliyet gösteren Kale Endüstri Holding, son teknoloji ürünlerini Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda sergileyecek.

Antalya Fuarcılık Merkezi'nde gerçekleşecek Hotel Equipment Fuarı'nda 84 metrekarelik stant ile yer alacak olan Kale Endüstri Holding, katılımcılara elektronik kartlı kilit sistemleri, otel tipi kartlı ve şifreli kilit sistemleri, elektronik şifreli kabin kilitleri, X10 akıllı kilit sistemleri, elektronik ofis tipi kilitler, cam kapı aksesuarları, kapı hidrolikleri, geçiş kontrol sistemleri, elektronik güvenlik kilitleri, yangın kapı kilitleri, topuzlu kilitlerini sunacak.

Anadolu'da sektörlerin üretim ve ihracat seviyesini yükseltmek, Antalya'yı fuar ve kongre şehri haline getirmek, satış ve ortaklıklar için ikili iş görüşmelerin organizasyonlarını gerçekleştirerek fuarı hem katılımcılar hem de ziyaretçiler bakımından en verimli hale getirmek misyonunu taşıyan Anfaş Fuarcılık Merkezi’nde gerçekleşecek...