07 / 05 / 2024

Antasya Rezidans kiralık

Antasya Rezidans kiralık

Ant Yapı imzası ile hayata geçirilen Antasya Rezidans projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Antasya Rezidans Ümraniye satılık!

Antasya Rezidans Ümraniye satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toplam 617 adet daireden meydana gelen projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Antasya Rezidans fiyat listesi!

Antasya Rezidans fiyat listesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 617 adet konuttan meydana gelen Antasya Residence Ümraniye projesinde dairelerin alanları 74 metrekare ile 110 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

Antasya Rezidans'ta 350 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ant Yapı tarafından 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan Antasya Rezidans projesinde fiyatlar 350 bin liradan başlıyor. Projede dairelerin alanları 74 metrekareden başlayarak 110 metrekareye kadar çıkıyor.

Antasya Rezidans'ta 350 bin liradan başlayan fiyatlar! Yüzde 25 peşinat!

Antasya Rezidans projesinde yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor. Kalan kısım 2016 yılının sonuna kadar taksitlendiriliyor.

Kadıköy'de kiralık ev kalmadı!

Kadıköy ile birlikte Maltepe ve çevrelerinde kiralık daire talebi her geçen gün artarken Şahinkaya; Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Kadıköy ve Ataşehir’in en yüksek kira değerlerini taşıdığını ifade etti.

Antasya Rezidans fiyat!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Antasya Rezidans fiyat listesine göre dairelerin başlangıç fiyatı 350 bin TL olarak belirlendi...

Kadıköy'de kiralık ev kalmadı!

Kentsel dönüşüm nedeniyle ailelerin yeni ev arayışına girmesi ve eski yapıların yıkılması ve yaz döneminde evliliklerin artması ile birlikte Kadıköy'de kiralık daire bulmak neredeyse imkansızlaştı

Antasya Rezidans projesinde 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Antasya Rezidans projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 350 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Salim Taşçı: Kiralık ev bulmak neredeyse imkansızlaştı!

Emlak Müşaviri Salim Taşçı, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde evleri yıkılanların kiraya çıkmaları, nufus artışı, göçler ve yabancılar nedeniyle başta Ankara olmak üzere kiralık ev bulmak neredeyse imkansızlaştı" dedi

Nidakule Göztepe A sınıfı kiralık ofis alanları Leed Gold sertifikalı!

İstanbul Anadolu Yakası’nda, şehrin iki ana otoyolundan biri olan D-100 üzerinde yer alan Nidakule Göztepe projesi Leed Gold sertifikalı A sınıfı kiralık ofis alanlarını müşterilerine sunuyor.

Eskişehir kiralık konut sorunu yaşıyor!

Konut sıkıntısının hat safhada olduğu yollarda kiralık ev bulmanın adeta mucize olduğu dönemlerde kira fiyatlan da fırlamış, kirada oturan pek çok vatandaş ise sıkıntılı günler yaşamıştı.

İstanbul Anadolu yakasında kiralık ev bulmak zorlaştı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul'da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla 'Kiralık evimiz kalmadı' yanıtını veriyor...

Antasya Rezidans fiyat listesi!

Antasya Rezidans fiyat listesi kapsamında projede yer alan daireler 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yer alan konutların 2015 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Antasya Rezidans kiralık Haberi

Antasya Rezidans kiralık

80 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 42 katlı tek blok halinde hayata geçirilen Antasya Rezidans projesi Ant Yapı imzası taşıyor. 


Antasya Rezidans projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de konumlandırılıyor. Projede toplam 617 adet daire yer alıyor.


Ant Yapı Antasya  Rezidans projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde şeklinde tasarlandı. Proje teslimlerinin 2015'te yapılması öngörülüyor. 



Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Antasya Rezidans'da  yer alan dairelerin alanları 74 metrekare ile 110 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Proje modüler sisteme sahip olduğu için daireler arası birleştirme yapılabiliyor. Bu sayede projede  3+1 veya 4+1 daire seçenekleri oluşturulabiliyor.


Antasya Residence  ulaşım:

Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11  Ant Yapı  merkez binası, 34768 Ümraniye –  İstanbul 


Antasya Residence  iletişim

Tel : 0216 630 68...