01 / 05 / 2024

Antasya Rezidans ne kadardan başlıyor

Antasya Rezidans ne kadardan başlıyor

Ant Yapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Antasya Rezidans projesinde fiyatlar 350 bin liradan başlıyor. Projede 42 katlı tek blok yer alıyor.

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

Elexia Tuzla Rezidans ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Elexia Tuzla projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Atiye Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Rezidans projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Atiye Rezidans Kağıthane'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vade farksız ödeme yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Oran Kuzu Effect Rezidans ne zaman teslim?

Daire alanlarının 79 metrekaden başladığı Kuzu Effect projesi 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşuyor. Peki Oran Kuzu Effect Rezidans ne zaman teslim?

Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?

Nurol Park Güneşli'de vade farkı olmadan 50 ay vade yapılabiliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?

Babacan Premium Rezidans ne zaman teslim?

Babacan Premium'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen proje 6 bloktan oluşuyor. Peki Babacan Premium Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Antasya Rezidans ne kadardan başlıyor Haberi

Antasya Rezidans ne kadardan başlıyor

42 katlı tek blok şeklinde tasarlanan proje İstanbul Anadolu yakası Ümraniye'de konumlandırılıyor. Proje Ant Yapı imzası taşıyor.


Teslimlerinin 2015 yılının Ekim ayında yapılması hedeflenen Antasya Rezidans projesinde fiyatlar 350 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Antasya Rezindas 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. 


617 adet konutun bulunduğu Antasya Rezidans prjesinde daireler arası birleştirme yapılabiliyor ve 3 oda 1 salon veya 4 oda 1 salon daire üretilebiliyor.



Antasya Rezidans projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde yapılan vadelendirmede faizsiz yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kalan kısım 2016 yılının sonuna kadar taksitlendiriliyor.


Antasya Rezidans kapsamındaki 1 oda 1 salon dairelerin alanları 74 metrekare, 2 oda 1 salon dairelerin alanları ise 110 metrekare.



Antasya Residence  ulaşım:

Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11 Ant Yapı merkez binası,...