15 / 05 / 2024

antep Kamil Ocak Stadı

antep Kamil Ocak Stadı

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kamil Ocak Stadyumu yerine yapacakları meydanın kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi. Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine seslenen Şahin, “Projeyi hayata geçirecek olan bu meclis tarih yazacak” dedi.

Gaziantep Millet Bahçesi çalışmalarında son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun yerine inşa edilecek millet bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Millet Bahçesi'nin detayları paylaşıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu’nun yerine inşa edilecek olan Gaziantep Millet Bahçesi’ne ilişkin çalışmaları anlattı, projede gelinen son durumu masaya yatırdı.

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine millet bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Yılmazkaya, ilde 80 okulun inşaatının ödenek sıkıntısı nedeniyle durdurulduğunu söyledi...

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Gaziantep Kamil Ocak Stadı meydan olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ocak 2018'in 2. meclis toplantısı yapıldı. İşte gündem maddeleri...

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi!

Gaziantep'te 1974 yılında Gaziantep milletvekili Kamil Ocak tarafından inşa edilen Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi. TOKİ, yıkım tarihi için gün belirleyecek.

Ankara Keçiören’de eski evlere rağbet arttı!

Kentsel Dönüşüm ve Emlak Uzmanı Ahmet Yeşilbağ, Ankara Keçiören’deki Kamil Ocak ve Güçlükaya Mahalleleri'nin kentsel dönüşümün en çok yaşandığı mahalleler olduğunu söyledi. Yeşilbağ, eski binalardan daire alanların sayısının artığını söyledi.

Mimarların, Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili kırmızı çizgileri var!

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili iki kırmızı çizgileri olduğunu söyledi.

Keçiören'de dönüşüm iddiası konut fiyatlarını yükseltti!

Keçiören Kamil Ocak Mahallesi'nde dolasan kentsel dönüşüm dedikodusu mahalledeki daire fiyatlarını uçurdu. Konuyu Habervaktim'e değerlendiren Kamil Ocak Mahallesi Muhtarı Kemal Kusdoğan, kentsel dönüşüm dedikodusuyla daire fiyatlarının 2-3 kat arttığını b

Gaziantep'e imar ve havaray müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kamil Ocak Stadyumu yerine yapacakları meydanın kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi. Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine seslenen Şahin, “Projeyi hayata geçirecek olan bu meclis tarih yazacak” dedi.

Sıtkı Severoğlu: Cami İpekyolu üzerine yapılsın!

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı B. Sıtkı Severoğlu, Kamil Ocak Stadyumu alanına cami yapılması ile ilgili tartışmalar konusunda bir açıklama yaptı.

Gaziantep Kamil Ocak'ın yerine meydan mı yapılacak cami mi?

Mustafa Kutlu Habertürk Güneyli Gazetesi'ndeki bugünkü köşyazısında Kamil Ocak Stadyumu yıkılınca yerine ne yapılacağı hakkındaki tartışmalara değindi. İşte o yazı...

antep Kamil Ocak Stadı Haberi

antep Kamil Ocak Stadı

Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Dönem Toplantısı öncesinde bir yıllık icraatları ve yapacakları projelerle ilgili sunum yapan Şahin, Kamil Ocak Stadyumu’nun yıkılmasının ardından yapacakları proje ile ilgili bilgiler verdi. Stadyumun yıkılmasının ardından büyük bir meydan için düğmeye basacaklarını belirten Şahin, “Meydanda bulunan bazı resmi daireler ve lojmanın da yıkılmasının ardından çok büyük bir alana kavuşacağız. Yıkılan lojmanın yerine Panorama Müzesi yapacağız. Vergi Dairesi ve yanındaki binanın yıkılması ile birlikte ise büyük bir meydan alanı olacak. Bu proje beni çok heyecanlandırıyor. Bu projeyi hayata geçirecek olan meclisimiz de tarih yazacak” diye konuştu. 


YAMAÇTEPE’YE 115 BİN KİŞİLİK İMAR

Gaziantep’te bir dönem çok tartışılan ve gündemden düşmeyen Yamaçtepe ile ilgili de müjdeyi veren Şahin, bin 230 hektarlık alana 115 bin kişinin yaşayabileceği imar planı yapıldığını...