29 / 04 / 2024

Gaziantep Kamil Ocak Stadı meydan olacak!

Gaziantep Kamil Ocak Stadı meydan olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ocak 2018'in 2. meclis toplantısı yapıldı. İşte gündem maddeleri...



 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ocak 2018'in 2. meclis toplantısını Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında yaptı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve toplamda 51 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında 1 madde de teklif kararı olarak gündeme alındı.   

 

TOPRAK: KAMİL OCAK STADI’NIN BÜYÜK BİR KISMI MEYDAN VE ALAN OLACAK

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ocak ayının ikinci meclis toplantısında Kamil Ocak Stadyumu’nun yeri ile ilgili açıklamalar yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Osman Toprak, mülkiyeti TOKİ’ye ait olan alanın yaklaşık 44 bin metrekare olduğunu belirtti. Toprak, buranın sadece 17 bin metrekarelik bölümünün ticaret, konut, turizm ve inşaat oturum alanı, geri kısmının ise meydan olacağını açıkladı.

 

TOKİ mülkiyetinin yaklaşık 44 bin metrekare olduğunu belirten Toprak, plan değişikliğinden sonra 27 bin metrekarenin açık alan ve meydan olacağını söyledi.

 

Kamil Ocak Stadyumu’nun hemen yanında bulunan 12 bin metre kare alanlık Defterdarlık binasının da yıkılarak meydana dahil edileceğini vurgulayan Toprak,  buranın stadyumun yeri ile birleşince 39 bin metre kare alana çıkacağını belirtti. 


 


Geri Dön