03 / 05 / 2024

antep Şirehan Otele ahmet ümit odası

antep Şirehan Otele ahmet ümit odası

Pera Plas Oteli’nde isminin bir odaya verilmesinin ardından Tahir Tekin Öztan harekete geçerek evrensel değerlere sahip Gaziantepli Yazar Ahmet Ümit’in isminin Gaziantep’te de yaşatılması gerektiğini ifade etti

Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’de 110 otele kadar ulaştı...

Wyndham, 2023 senesinde Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika’da (EMEA) 9 markasını yeni ülkelere taşırken, 87 yeni otel açtığını da duyurdu. Buna göre, toplamda 9 bin 500 odayı portföyüne ekleyen Wyndham Hotels & Resorts, yeni franchise anlaşmaları ile Türkiye’de 110 otele kadar ulaşmış oldu.

Konaklama bilgisini paylaşan otele idari para cezası...

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK), bir müşterinin konaklama bilgilerini üçüncü kişiler ile paylaşan otele 500 bin lira idari para cezası verildiği açıklandı.

A101’de Domestos 79 TL’ye, Antep bulguru 20,90 TL’ye, Torku toz şeker 28,90 TL’ye düştü!

A101’den indirim konusunda ağustos müjdesi geldi. Bu kapsamda, 3 Ağustos Perşembe günü Domestos 79 TL’ye, Antep bulguru 20,90 TL’ye, Torku toz şeker 28,90 TL’ye düştü. İşte 3 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

BİM yeni ay kataloğunu yayımladı! Diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviz 65 TL'ye düştü!

BİM'in 4 Temmuz Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviiz 65 TL'ye düştü.

İSKİ'den Çatalca'daki 56 dönümlük araziye yapılacak otele itiraz!

Çatalca'da 56 dönümlük araziye yapılacak olan otele İSKİ itiraz etti. Fakat İSKİ’nin itirazı çoğunlukta olan AKP-MHP oyları ile reddedildi..  İSKİ'nin yapmış olduğu itirazı karara bağlanmak üzere İBB Meclisi'nin Ocak ayı oturumlarında gündeme alındı. 

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

AVM'ler hastane ya da yatay otele dönüşecek!

Koronavirüs süreciyle beraber birçok sektör yatırımlarını dönüştürmek zorunda kaldı. Özellikle bu dönemde iş yapamayan AVM'lerin hastane ya da yatay otele dönüşmesi için çalışmalara başlandı.

Kaleiçi'ndeki 200 yıllık tarihi konak butik otele dönüştü!

Kaleiçi'nde yaşayan mahalle muhtarı Ali Kahraman, geçmişi 200 yıl öncesine uzanan konağı satın alıp orijinal dokusunun zarar görmeden butik otele dönüştürdü. Kahraman, muhtarlık hizmetine devam ettiği yapıyı, gelecek kuşaklara miras bırakabilmek için özenle koruyor.

Antep Valiliği Konutu için 4 ayrı ihale yapıldı!

Yapımına 2018'de başlanan yüzme havuzlu Antep Valiliği Konutu için dört ayrı ihale gerçekleştirilerek yaklaşık 7 milyon 300 bin TL harcama yapıldı. Son harcama, yüzme havuzuna katlanır cam sistemi kurulması için oldu.

Dedeman'ın yeni hedefi 10 yılda 50 otele ulaşmak!

Dedeman, hedefini yurt dışına yöneltti. Rıfat Dedeman, “Daha ziyade yakın coğrafya ve Türklerin yoğun yaşadığı bölgelerde olmayı tercih ediyoruz” dedi. Rıfat Dedeman ve Banu Dedeman'ın yeni hedefleri, 10 yılda 50 otele ulaşmak ve 10 tanesinin yurtdışında olması...

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Trabzon Tonya'daki otele helikopter pisti mi yapılacak?

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, Ağustos ayında Tonya Erikbeli yaylasındaki otelinin açılışını yaptı. Açılışa giderken ulaşımda zorluk çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, otele helikopter pisti gerekiyor dedi...

antep Şirehan Otele ahmet ümit odası Haberi

antep Şirehan Otele ahmet ümit odası


Gaziantep’in kültür elçisi Ahmet Ümit’in ismi Şirehan Otel’de bir odaya verilecek. Geçtiğimiz yıllarda Pera Plas Oteli’nde isminin bir odaya verilmesinin ardından Tahir Tekin Öztan harekete geçerek evrensel değerlere sahip Gaziantepli Yazar Ahmet Ümit’in isminin Gaziantep’te de yaşatılması gerektiğini ifade etti. Öztan, Şirehan Hotel’de Ahmet Ümit odası tefriş ettirdi.

Açılışı 26 Eylül 2014 Cuma günü düzenlenecek olan bir törenle gerçekleştirilecek olan Ahmet Ümit odasında ünlü yazarın bütün Kitapları, kitap yazımında kullandığı daktilosu ve diğer araç ve gereçleriyle Ümit ailesine ait birçok özel eşya ile döşendi.

2. Uluslararası Gaziantep Şirehan Yiyecek ve İçecek Festivali kapsamında düzenlenecek olan törene Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından konukların katılacağı da duyuruldu.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, “Kitapları onlarca ayrı...