12 / 05 / 2024

Antepia etkinlikleri

Antepia etkinlikleri

Sinpaş Yapı’nın, Paralel Yapı’yla birlikte geliştirdiği, Güneydoğu’nun ilk ve en büyük temalı konut projesi Antepia’da yaşam tüm enerjisiyle devam ederken 31 Mayıs 2014 Cuma günü “Yaza Merhaba” etkinliği düzenlendi.

Lalav Antepia Plus için düğmeye basıldı! Gaziantep'e 539 konutluk yeni proje geliyor!

Lalav Group, Lalav Antepia Plus projesine resmen başlıyor. 438 milyon 825 bin TL'ye mal olacak projede 539 konut yer alacak.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Gaziantep Antepia’da ev sahipleri tapularını istiyor!

Gaziantep Antepia’da ev sahiplerinin tedirgin bekleyişi sürüyor. Vatandaşlar, FETÖ’den şu an tutuklu olan Taner Nakıboğlu tarafından satılan konutların tapularını verilmesini istiyor.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Antepia Gaziantep ödeme koşulları!

Antepia Gaziantep ödeme koşulları kapsamında sıfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla taksit imkanları sunuluyor. Antepia Evleri'nde 3+1'lerin fiyatları 400 bin liradan başlıyor...

Antepia ev fiyatları!

Antepia ev fiyatları konutların konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 3 etaptan oluşan proje Sinpaş Yapı ve Paralel Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Gaziantep Antepia projesinin yeni etap çalışmaları başladı!

GÜNEYDOĞU'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.

Antepia projesinin yüzde 85'i yeşil alana ayrıldı!

GÜNEYDOĞU'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.

Antepia etkinlikleri Haberi

Antepia etkinlikleri

Türkiye’nin en büyük biyolojik göletinin kıyısında, mavi ve yeşille iç içe huzurlu bir yaşam olanağı sunan Antepia’da, yazın gelişi bir brunch etkinliği ile kutlandı, yaz aylarında ise havuzlar, fitness salonu, açık hava yürüyüş yolları gibi yeni sosyal donatılar da hizmete açılacak.


Antepia’lıların önümüzdeki sıcak günleri karşılayacağı “Geleneksel Yaza Merhaba” brunch etkinliği, Agora Meydanı’nda, 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve Paralel Yapı Genel Müdürü Hayri Özhelvacı katılımı ile gerçekleşti.


Gaziantep’in geçmişinden gelen açık alışveriş alanları ve tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan Agora Meydanı, Gazianteplilerin keyifli vakit geçirebilecekleri, temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yeni bir buluşma adresi olarak geliştirildi.


Göl manzarasına sahip 2000 metrekarelik geniş Agora Meydanı’ndaki brunch etkinliğinde yaklaşık 900 kişi bir araya gelerek keyifli bir cumartesi günü...