05 / 05 / 2024

Antepia kampanyaları

Antepia kampanyaları

14-15 Haziran tarihlerinde Antepia’dan ev sahibi olanlar 10 bin TL’lik Babalar Günü indiriminden de yararlandı. Ayrıca Türkiye’nin en büyük biyolojik göletinin kıyısındaki Agora Meydanı’nda Antepialılara özel bir brunch etkinliği düzenlendi.

Antepia’da Babalar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Yapı’nın, Paralel Yapı’yla birlikte geliştirdiği, Güneydoğu’nun ilk ve en büyük temalı konut projesi Antepia’da 14 ve 15 Haziran tarihlerinde Babalar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı var.

Konutta bahar kampanyaları başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.

Gaziantep Antepia projesinin yeni etap çalışmaları başladı!

GÜNEYDOĞU'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.

Antepia projesinin yüzde 85'i yeşil alana ayrıldı!

GÜNEYDOĞU'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.

Gayrimenkule de bahar geldi! İşte kampanyalar...

En çok satışı bahar dönemlerinde yapan gayrimenkul şirketleri, mevsime hareket katmak amacıyla kampanyalara hız verdi. İndirimin yanı sıra, üste para veren bile var. İşte kampanyalar...

Kadınlar Günü'ne özel konut kampanyaları 2015!

İnşaat firmaları projelerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 'ne özel kampanyaları başlattı. Kadınlara özel bu kampanyalar sadece 7 ve 8 Mart tarihlerinde geçerli sayılacak.

Gayrimenkul sektöründe sevgililer günü kampanyaları!

Gayrimenkul sektörü, 14 şubat haftasına çeşitli kampanyalarla kutlamaya hazırlanıyor. Başlayan kampanyalar kapsamında 4 gece 5 gün tatil hediye eden de var ön talep toplayan da..

Konut projelerinde Sevgililer Günü kampanyaları!

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları bu yıl da sevgilileri unutmadı. 'Ev'lenenler için cazip kampanyalar sunan şirketler, Maldivler'den Roma'ya kadar gözde şehirlere tatile gönderip, 100 bin liraya varan indirim uyguluyor..

Konutta Şubat ayı kampanyaları!

Konut üreticisi firmalar yılın ilk aylarında stoklarını eritmek için farklı seçeneklerle kampanyalarına hız verdi. En güncel kampanya ise yüzde 15'lik peşinat desteği ile Sur Yapı'dan geldi.

Bağcılar Batışehir projesinde kampanyalar devam ediyor!

3 farklı kampanyalı ödeme seçeneği sunulan Bağcılar Batışehir projesinde yer alan dairelerin fiyatları 268 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kampanyalar arasında indirimler, ara ödemeli seçenekler ve düşük peşinat seçenekleri bulunuyor.

İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Markalı inşaat projeleri yeni yılda da kampanyalarına devam ediyor. Peşine yüzde 12'ye varan indirimlerden ya da 84 ay faizsiz taksit seçeneklerinden yararlanarak ev sahibi olabilirsiniz. İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Antepia'da yeni etap Mart ayında start alıyor!

Güneydoğu'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'da yaşam her geçen gün daha da canlanıyor. Antepia projesi tamamlandığında toplam 3 bin 470 konuttan oluşacak.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman kampanyalarında son gün 31 Aralık!

Kampanyaların 31 Aralık'ta sona ereceği Sancaktepe Resim İstanbul Orman projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Konutta yılbaşı kampanyaları!

Yılın son günlerinde inşaat firmaları kampanya yarışına girdi. Kampanyalar arasında taksitleri taşınınca ödemeye başlama, peşine indirim ve sıfır faiz öne çıkıyor. Ev alana tatil hediye eden bile var

Antepia kampanyaları Haberi

Antepia kampanyaları


Antepia’da Babalar Günü’ne özel kampanya düzenlendi. 14-15 Haziran tarihlerinde Antepia’dan ev sahibi olanlar 10 bin TL’lik Babalar Günü indiriminden de yararlandı. Ayrıca Türkiye’nin en büyük biyolojik göletinin kıyısındaki Agora Meydanı’nda Antepialılara özel bir brunch etkinliği düzenlendi.


Bu haftasonu Antepia’dan ev alanlar Babalar Günü özel kampanyasından yararlanarak tam 10 bin TL daha ucuza ev sahibi oldu. Cumartesi günü ev sahiplerine özel olarak Agora Meydanı’nda Antepialılara yönelik düzenlenen brunch etkinliğine yoğun ilgi olduğu gözlendi. Sinpaş Yapı ile Paralel Yapı’nın birlikte geliştirdiği, Güneydoğu’nun ilk ve en büyük temalı konut projesi Antepia’da Babalar Günü’ne özel olarak sadece  brunch etkinliği değil, indirim kampanyası da düzenlendi.


AGORA’DA KAHVALTI KEYFİ


Türkiye’nin en büyük biyolojik göletinin kıyısında mavi ve yeşille iç içe huzurlu bir yaşam olanağı sunan Antepia’da Agora Meydanı’nda...