30 / 07 / 2024

anti damping

anti damping

Mısır, Türk şirketlerinin de ilgi gösterdiği çimento üretim lisansları için açılacak uluslararası ihalelere yıl ortasında kadar başlayacak

Bütçe dostu Dacia Jogger Haziran ayı fiyatları ne oldu! 

Dacia Jogger, güvenlik konusunda önemli özelliklere sahiptir. ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi), ESP (Elektronik Stabilite Programı), hava yastıkları ve hız sınırlayıcı gibi güvenlik önlemleriyle donatılmıştır. Peki 18 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

 O markette fiyatlar dibi gördü! Tuvalet kağıdında damping yaptı

Marketlerin tuvalet kağıtlarına arka arkaya yaptığı indirimler vatandaşı mutlu ediyor. Bir indirim haberi de Carrefour'dan geldi. 136,95 TL'lik tuvalet kağıdı 92,90 TL'ye düştü. Kampanyalı atışın detayları haberimizde.

PTT AVM'den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim 

Vatandaş bazı ürünlerin fiyatlarına çok dikkat ediyor. Bunlardan bir tanesi de tuvalt kağıdı. Hemen hemen her marketin indirim listesinde bulunan ve temel ihtiyaçlardan olan tuvalt kağıdına bir indirim de PTT AVM'den geldi. 32'li tuvalet kağıdına yapılan indirimli fiyatı haberimizde.

Migros'ta damping! Tuvalet kağıdına büyük indirim! Bu fiyatı bir daha göremezsiniz

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros aracılığı ile yapıldı. 24'lü tuvalet kağıdının satış fiyatı dibi gördü. Vatandaşın büyük alaka gösterdiği kampanya için indirime ait merak edilen tüm detaylar.

Bosch WAX28E50TR Home Professional Çamaşır Makinesi 10 kg kaç TL, özellikleri neler? 25 Mart 2023 fiyat listesi 

Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi, 10 kg yıkama kapasitesi ve akıllı teknolojisi sayesinde temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki Anti Stain Plus Sistemi ne işe yarıyor?

King P746 Steamex Buharlı Ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 21 Mart 2023 fiyat listesi... 

King P746 Steamex, buhar gücü, hareket kolaylığı sağlayan tasarımı ve kullanışlı seramik tabanı ile yorulmadan ütü yapma konforu yaşatır. Peki, King P-746 Steamex Buharlı Ütüde anti drip özelliği var mı? İşte detaylar... 

Arnica Puf Puf Plus UT61026 Buharlı Ütü en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Arnica Puf Puf Plus UT61026 Buharlı Ütü, ergonomik tasarımı ve fonksiyonel özellikleri ile ütü yapmayı kolay ve keyifli hale getiriyor. Peki uygun fiyatla kaliteyi buluşturan Arnica ütüde anti drip özelliği var mı? İşte detaylar... 

Migros'ta indirim çılgınlığı! Ayçiçek yağında damping! 09 Mart 2023 fiyat listesi

MİGROS yine bir çok ürüne indirim yaparak ismini bu hafta da duyurmayı başardı. Yine bir çok ürüne indirim uygulayarak müşterilerini memnun edecek. Peki  MİGROS indirimleri hangi ürünlere uyguladı? İşte detaylar...

BİM indirim bombardımanı yaptı! Et ve süt ürünlerinde damping! Bu fırsatı kaçırmayın

Fiyat sabitlemenin ardından çoğu üründe indirime giden BİM'in aktüel ürünler kataloğu merak ediliyor. Bu haberimizde peynirden sucuğa yapılan indirim listesinin göreceksiniz İşte detaylar...

İndirim dediğin böyle olur! Migros'a gitmeyen bin pişman olur! Et ürünlerinde damping

Marketler fiyat sabitlemesinin ardından ürünlerde yaptıkları indirimlerle konuşuluyor. Şimdi ise muhteşem bir kampanya ile Migros gündeme geldi. Et çeşitlerinde yaptığı indirimle bir çok vatandaşın gönlüne taht kurdu. İşte Migros'un aktüel ürünler listesi.

Ocak ayının soğuğunu hissetmeyeceksiniz! Sinbo fırınlarda yüzde 63 damping... 3 Ocak fiyat listesi

Sinbo SFH 3396 Duvar Tipi Infrared Isıtıcılarda 2023'ün ilk kampanyaları başladı. Carrefour'dan Sinbo ısıtıcalara CarrefourSA Kart'a Özel %63 indirim.  Peki Sinbo SFH 3396 Duvar Tipi Infrared Isıtıcı ne kadar?

Carrefour'dan damping! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da büyük indirimi kaçırmayın... 26 Aralık fiyat listesi 

Carrefour, İnternet alışverişlerine özel yaptığı indirimle Müşterilerini cezbetmeyi başardı. CarrefourSA Kart'a Özel %21 Tasarrufla cep telefonu sahibi yapan Carrefour'un kampanyasının detayları merak ediliyor. Haberimize göz atarak kampanyanın detaylarını öğrenebilirsiniz.

Duymadım demeyin! Oppo Reno 7 ve A96 modellerinde damping... Oppo 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Türkiye'de de büyük pazar kuran Oppo, 2023'e girmeye sayılı günler kala, Reno7 ve A96 akıllı telefon modellerinde kampanya başlattı. Amiral gemilerine çok yakın özellikleri ile çoktan muadil haline geldi bile. Peki Oppo Reno7 ve A96 fiyatları nedir?

anti damping Haberi

anti damping

Mısır, Türk şirketlerinin de ilgi gösterdiği çimento üretim lisansları için açılacak uluslararası ihale sürecine yıl ortasında başlamayı planlıyor. Mısır Sanayi Geliştirme Kurumu Başkanı Amr Assal, ihale sürecinin 2010 ortasında başlayıp başlamayacağı sorusuna, "Hedefimiz o, haziran-temmuz ayları" cevabını verdi. Assal 1.5 milyon ton kapasiteli sekiz lisans tahsisi yapılacağını ve ihaleye ilgi gösteren 12 şirket arasında Türk şirketlerinin yanı sıra, Çin ve İtalyan firmalarının da bulunduğunu kaydetti. Assal, Türkiye'den ithal edilen çelik ürünlerine anti damping önlemleri alınması konusundaki soruşturmanın ne zaman sonuçlanacağı konusunda ise bilgi vermedi....