07 / 05 / 2024

Migros'ta indirim çılgınlığı! Ayçiçek yağında damping! 09 Mart 2023 fiyat listesi

Migros'ta indirim çılgınlığı! Ayçiçek yağında damping! 09 Mart 2023 fiyat listesi

MİGROS yine bir çok ürüne indirim yaparak ismini bu hafta da duyurmayı başardı. Yine bir çok ürüne indirim uygulayarak müşterilerini memnun edecek. Peki  MİGROS indirimleri hangi ürünlere uyguladı? İşte detaylar...



Migros, Türkiye'nin önde gelen perakende şirketlerinden biridir. 1954 yılında İstanbul'da kurulan Migros, bugün 81 ilde ve 1.800'den fazla mağazası ile hizmet vermektedir. Şirket, gıda, ev gereçleri, kişisel bakım ürünleri, giyim, kozmetik, teknoloji gibi çeşitli ürün kategorilerinde geniş bir yelpazede ürün sunmaktadır.

Migros, müşterilerine sunduğu çeşitli ürünlerin yanı sıra, online alışveriş, teslimat, mağazalarda yemek ve kafe hizmetleri, dijital ödeme seçenekleri gibi ek hizmetler de sunmaktadır. Şirket, sürdürülebilirlik, çevre dostu ürünler ve toplumsal sorumluluk gibi konularda da faaliyet göstermektedir.

Migros ta indirim çılgınlığı! Ayçiçek yağında damping! 09 Mart 2023 fiyat listesi

Migros, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı, geniş mağaza ağı ve çeşitli ürün yelpazesi ile Türkiye'nin en sevilen perakende şirketlerinden biridir.

Marketler sık sık müşterilerine çeşitli indirimler sunarlar. Bu indirimler genellikle ürünlerin fiyatlarında yapılan indirimler ya da belli bir tutarın üzerinde yapılan alışverişlerde verilen indirimler şeklinde olabilir. Market indirimleri, müşterilerin bütçelerini korumalarına, ürünlere daha uygun fiyatlarla sahip olmalarına ve alışverişlerini daha avantajlı hale getirmelerine yardımcı olur.

Migros'ta indirim çılgınlığı! Ayçiçek yağında damping! 09 Mart 2023 fiyat listesi

 


Geri Dön