23 / 07 / 2024

antibakteriyel boyalar

antibakteriyel boyalar

Sartaş Boya A.Ş. Ar-Ge Müdürü Zafer Erbatur: "Dezenfekte edilmeyen ve bakteriler için güzel bir yaşam ortamı olan duvar ve tavanları da sürekli dezenfekte edecek bir su bazlı boya geliştirmeyi hedefledik" dedi

Migros’ta Activex Antibakteriyel sıvı sabun 33,50 TL Dove nemlendirici 13,90 TL! 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Migros’ta birçok hijyen ürünü indirime girdi. Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun 33,50 TL, Dove nemlendirici ise 13,90 TL’den satılıyor. İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

A101 yüksek indirimli ürünlerini açıkladı! Saç boyası fiyatları dibi gördü! İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101 haftanın yıldız indirimli ürünlerini açıkladı. Paylaşılan listede saç boyalarının indirimli fiyatı dikkat çekti. Peki A101'de hangi ürünler ne kadar indirime girdi?

Watsons’ta 30 Ekim’e kadar yüzde 50 indirim! Koleston saç boyaları 20 TL oldu! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Watsons seçili ürünlerde indirimli fiyatlarını açıkladı. Koleston saç boyaları 20 TL oldu! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Konut satışlarındaki hareketlilik boya sektörünü de etkiliyor!

Akçalı Şirketler Topluluğu’nun CEO’su Akın Akçalı, "Faizlerin düşmesiyle, konut satışlarındaki hareketlilik olduğunda bu boya sektörünü etkiliyor. Türkiye’deki boyaların yüzde 80-85’i yenilemede kullanılıyor" diyor...

Plastik boya İnşaatçıların işini kolaylaştırdı!

Plastik boya veya akrilik boya, II. Dünya Savaşı sırasında ve sonrasında plastiklerin geliştirildiği dönemde ortaya çıktı. Bilinen en eski boyalar, Zambiya’da Lusaka Mağarası’nda bulunan ve 350 bin yıl önceden kalan mineral esaslı toz boyalardır.

DYO Senkron serisi, boyanın farklı tonlarını duvarlara yansıtıyor!

DYO Senkron serisi boyalar, teknolojinin gücünü renklerin dünyasıyla birleştiriyor. DYO Senkron serisi boyalı yüzeylere uygulanıyor.

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

İşte küçük daireleri büyük gösterecek püf noktalar!

Ünlü mobilya mağazalar zincirinin Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Çetin, küçük evlere de ferahlık getirecek püf noktalar hakkında tavsiyelerde bulundu. Çetin,"Duvar boyalarınızda açık renk kullanın.''dedi.

Integrity'den otantik ve antibakteriyel evyeler!

Kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone’un otantik Integrity kuvars evyeleri, çizilmez yüzeyi, dayanıklılığı ve akışkan tasarımıyla mutfaklarınıza uyumlu bir estetik katıyor ve üst düzey dayanıklılık sunuyor.

Kale Boya'dan her iklim koşuluna dayanıklı boya!

Kale Boya, doğadan esinlenerek hayata geçirdiği dış cephe boyaları her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı olup Performa+ ile binaları koruma altına alıyor. Performa+, 2.5 ve 15 litrelik ambalajlarda satışa sunuluyor.

Kale Boya'dan çevre dostu iç cephe boyaları!

Binlerce renk alternatifini günümüz trendlerine göre geliştirerek kullanıcıyla buluşturan Kale Boya, çevre dostu iç cephe boyaları ile mekanların havasını değiştiriyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü izolasyon boyalarla kaplanıyor!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor. Ramazan Bayramı öncesine yetişecek köprüden özel araç sürücüleri 120 kilometrelik hızla geçebilecekler.

Osman Gazi Köprüsü'nde sona doğru!

İzmit Osman Gazi Köprüsü'nde sona yaklaşılıyor. Tabliyelerin yerine yerleştirilmesinin ardından köprünün üzeri, asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor.

antibakteriyel boyalar Haberi

antibakteriyel boyalar


Son dönemlerde Ar-Ge çalışmalarına hız veren boya sektöründe su bazlı antibakteriyel boya öne çıktı.


Sartaş Boya tarafından geliştirilen ürün başta hastaneler olmak üzere bir çok alanda kullanılmaya başlandı. Sartaş Boya A.Ş. Ar-Ge Müdürü Zafer Erbatur, şunları söyledi: “Dezenfekte edilmeyen ve bakteriler için güzel bir yaşam ortamı olan duvar ve tavanları da sürekli dezenfekte edecek bir su bazlı boya geliştirmeyi hedefledik. AR-GE çalışması sonunda ürettiğimiz su bazlı antibakteriyel boya, iki yıl boyunca, sadece bakterileri yok ediyor, insanları etkilemiyor. Antibakteriyel Hastane Boyası tüm bakterileri 24 saat içinde yüzde 99.9 oranında yok ediyor. Avrupa Birliği Biyosidal Yönetmenliğine uygun üretildi. sağlık bakanlığı’ndan da üretim ruhsatı...