28 / 04 / 2024

Kale Boya'dan çevre dostu iç cephe boyaları!

Kale Boya'dan çevre dostu iç cephe boyaları!

Binlerce renk alternatifini günümüz trendlerine göre geliştirerek kullanıcıyla buluşturan Kale Boya, çevre dostu iç cephe boyaları ile mekanların havasını değiştiriyor.



Binlerce renk alternatifini günümüz trendlerine göre geliştirerek kullanıcıyla buluşturan Kale Boya, çevre dostu iç cephe boyaları ile mekanların havasını değiştiriyor.  Kendi zevklerine uygun seçeneklerle kolay yoldan evinin atmosferini yenilemek isteyenler, Kale Boya’nın doğal ve modern renklerini tercih ediyor. 


Kale Boya uzmanlarına göre, toprağın zarif tonları bu yıl da ilgi görmeye devam ederken, koyu tonlarla dekorasyon yapmak isteyenler gri boyaları tercih ediyor. Boya seçiminde çevreye zarar vermeyen ürünlerin tercih edildiği günümüzde, doğal renkler evlerin duvarlarında kendisine daha fazla yer buluyor. Doğadan gelen renkler daha sade tonlarda kalırken, modern renkler canlı ve koyu olarak mekanlarda yer buluyor. 


Ayrıca minimalizmin etkileriyle, beyaz ve siyah renklerinin öncülüğünde tek rengin hakim olduğu iç mekan tasarımları da revaçta. Griye dönük kirli beyaz renkli boyaları ile minimalist iç mekan tasarımları için mükemmel bir kombinasyon sunan Kale Boya; modern, sofisitike ve rahatlatıcı bir ambiyans yaratan ‘Dağ Grisi’ ve ‘Kristal’ renklerini de tüketiciyle buluşturuyor. 


Kale Boya'dan ilham veren renkler 

Bireyselliği ön plana çıkaran zengin, yoğun ve ilham veren güçlü renkler, yeni boya trendlerindeki yerini koruyor. Kale Boya’nın bu anlamda sunduğu ‘Mercan’, ‘Kayısı’, ‘Ahududu’ ve ‘Kehribar’ı, ilham verici renkler kategorisinde yer alıyor. Ayrıca zarif dokunuşuyla mekanın atmosferini değiştiren ‘Eflatun’ ön plana çıkan bir diğer renk. ‘Zen’ ve ‘Avokado’ renkleri ise öze dönüşü; ‘Kayısı’, ‘Vişne’, ‘Safran’, ‘Ahududu’ doğanın sunduğu sıcak renkleri yaşam alanlarımıza kazandırıyor.


Renk seçimini kolaylaştıran Kale Boya’nın iç cephe kartelasından: ‘Ayışığı’ ve ‘Keten’ kremsi beyazları, ‘Hanımeli’, ‘Acıbadem’, ‘Fildişi’ yumuşak tonlar olan sarı ve krem renkleri, ‘Melisa’ ve ‘Kekik’ mekanlara yepyeni bir hava katan, özellikle beyaz döşemeler ile son derece uyumlu canlı yeşilleri evlerinize taşıyor. 


Bu renklerin yanında tüm renkler ile uyum sağlayabilmesi ve birlikte kullanım olanağı sunması açısından ‘Cappucino’, ‘Kum Fırtınası’ ve ‘Ekru’nun yanı sıra alt nota bir renk olarak kullanılabilen kızıl kahve tonu ‘Kestane’ rengi, en moda renkler arasında yer alıyor.


Beyazın farklı tonlarını (Gül Tozu, Kristal, Dolunay, Ayışığı, Mine, Kiraz Çiçeği, Keten, Kardelen) farklı renk trendleri ile bir arada kullanmak da halen revaçta olan bir kombinasyon türü. Bu tonlar mekanları olduğundan daha geniş ve ferah gösterirken, aynı zamanda her türlü mobilya ile de kusursuz uyum sağlıyor.


Sağlıklı ve keyifli yaşam alanları

Işık ile kendi kendini temizleyebilen, yüzeyde küf ve mantar oluşumuna dirençli, yüksek örtücülükte ve silinebilen silikonlu, dekoratif ve akıllı bir Kale Boya serisi olan ‘Kalia’ sağlıklı yaşam alanları sunuyor. Ayrıca evinizin her köşesinde dört mevsim güvenle uygulayabileceğiniz, yüksek kapatma gücüne sahip, insana ve çevreye dost yapısı ile ideal son kat iç cephe boya serisi ‘Joker Plus’ ile boya uygulamaları keyfe dönüşüyor. Üstelik her iki seride de yer alan ipek mat dokusunun ipeksi parlaklığı uygulandığı mekanlarda ışığı mükemmel dağıtarak istenen şıklığı sağlayan yüzeylere, temiz ve dekoratif bir görünüş kazandırıyor, mat doku ise uygulama rahatlığının yanı sıra, yüzeydeki hataları mükemmel kamufle ediyor.




Geri Dön