15 / 05 / 2024

Antikor Teknolojileri kimin

Antikor Teknolojileri kimin

Antikor Teknolojileri Merkezi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Işın Nergiz Geren tarafından kuruldu. 

Antikor Teknolojileri Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Antikor Teknolojileri Merkezi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Işın Nergiz Geren tarafından kuruldu. 

Afa Deluxe Bostanlı kimin?

İzmir Karşıyaka Bostanlı'da hayata geçirilen Afa Deluxe projesi 2018'in Eylül ayında teslim edilecek. Peki Afa Deluxe Bostanlı kimin?

Argo Water Arıtma Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argo Water Arıtma Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mesut Demir tarafından kuruldu.

Doğru Çevre Teknolojileri ve Enerji Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Çevre Teknolojileri ve Enerji Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bahri Kerem Yalkın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sakarya’da Beton Teknolojileri Semineri gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından Sakarya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi.

Rocktaş Mühendislik Mimarlık Taahhüt İnşaat Teknolojileri Araştırma Gel. San. ve Tic. A.Ş. kuruldu!

Rocktaş Mühendislik Mimarlık Taahhüt İnşaat Teknolojileri Araştırma Gel. San. ve Tic. A.Ş. Hayati Yalçın ve Nezir Delikaya ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

MDS Savunma Teknolojileri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MDS Savunma Teknolojileri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Saral, İzzet Özgümüş ve İlyas Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

DRC BÇ İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DRC BÇ İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Batuhan Çelik tarafından kuruldu. 

Rt Gayrimenkul Pazarlama Ve Bilgi  Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Rt Gayrimenkul Pazarlama Ve Bilgi  Teknolojileri Limited Şirketi Ahmet Mohammed Ra A Abou ve Sami Ghazagh ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Baen İnşaat Ve Yapı Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Baen İnşaat Ve Yapı Teknolojileri Limited Şirketi Barış Karabul ve Ensar Durmuş ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Malatya’da Beton Teknolojileri Semineri gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Malatya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Mahizer İnşaat Taahhüt Elektrik Turizm Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahizer İnşaat Taahhüt Elektrik Turizm Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Bakırdal ve Mustafa Doğan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beton Teknolojileri Semineri Bodrum'da gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Bodrum’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Antikor Teknolojileri kimin Haberi

Antikor Teknolojileri kimin

Antikor Teknolojileri Merkezi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Işın Nergiz Geren tarafından kuruldu. 

Antikor Teknolojileri Merkezi Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Antikor Teknolojileri Merkezi Limited Şirketi adres: Sanayi Mah.Teknopark Blv. Teknopark 4a Apt.No:1/4a/101...