16 / 05 / 2024

antorman teslimi antorman teslim tarihi

antorman teslimi antorman teslim tarihi

Teslimlerinin başladığı Antorman projesinde yer alan konutlar 616 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede golf sahası bulunuyor...

Antorman keyfi yeniliklerle artıyor!

Ant Yapı imzası ile hayata geçirilen Antorman projesinin sakinleri yapılan yeniliklerle ve geliştirilen güvenlik ve tasarruf tedbirleriyle rezidanslarının keyfine keyif katmayı sürdürüyorlar.

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle projesi için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazanan Baş Yapı'ya bugün arsanın yer teslimi yapıldı.

TOKİ anahtar teslimi fabrika çalışmaları hız kazandı!

2016 Eylem Planı’nda yer alan “anahtar teslimi fabrika binası” kurulması çalışmaları hız kazandı. TOKİ, şimdi de KOBİ’leri ‘kira öder gibi fabrika’sahibi yapacak. İş dünyası uygulamanın yaygınlaşmasını istiyor.

Hükümetin anahtar teslimi fabrika çalışmaları başladı!

Ekonomi Bakanlığı emek yoğun sektörlerin daha fazla destekleneceği bir model üzerinde çalışıyor. Az gelişmiş bölgelerde tekstil ve hazır giyim firmalarına sembolik kira bedeli ile fabrika kurulacak. Anahtar teslimi fabrika çalışmaları başladı.

Acendis anahtar teslimi hastane kuruyor!

Temelleri 1995 yılında Almanya'da atılan Acendis, anahtar teslimi hastane yapıyor. Türkiye'de bugüne kadar 200'ün üzerinde proje üstlendi ve yüzde 50'nin üzerinde pazar payına sahip.

Yozgat Mutafoğlu TOKİ anahtar teslimi!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ anahtar teslimi sözleşme tarihi ile eş zamanlı olarak yapılıyor. Konutların 84 metrekare büyüklüğe sahip olduğu projede başvurular 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap konut teslimi başladı!

36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanan Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap konut teslimi başladı.

Üsküdar Hava Lojmanları için Dap'a yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde yer teslimi Dap Yapı bünyesindeki Eltes İnşaat - Istlife Yapı'ya yapıldı.

Kütahya Tavşanlı Atık Su Arıtma Tesisi'nde yer teslimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan ve İller Bankası'nın destek verdiği Atık Su Arıtma Tesisi'nde yer teslimi Tavşanlı Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza töreniyle yapıldı.

Malatya TOKİ konutlarında anahtar teslimi ne zaman?

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan konutlarının anahtar teslimi 30 Ekim Cuma günü yapılacağı bildirildi.

Hoşdere Hayat Cami için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki arsanın yer teslimi yapıldı.

Kütahya Tavşanlı'da atık su tesisi için yer teslimi yapıldı!

Kütahya Tavşanlı Belediyesi'nin vizyon projelerinden birisi olan atık su arıtma tesisi için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Gaziantep Şehitkamil Seyrantepe Projesi'nde 966 konutun teslimi yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şehit Kamil Belediyesi işbirliğinde yürütülen Gaziantep Şehitkamil-Seyrantepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 966 konutun anahtar teslimi yapıldı.

antorman teslimi antorman teslim tarihi Haberi

antorman teslimi antorman teslim tarihi

İstanbul'un ilçesi Çekmeköy'ed 35 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Antorman projesi Ant Yapı imzası ile yükseliyor.


Antorman'da yer alan konutlar minimum 616 bin dolar, maksimum ise 1 milyon 70 bin dolardan satışa sunuluyor. 



Teslimlerinin başladığı Antorman projesinde 3 katlı villa ve 4 ile 5 katlı apartman blokları halinde tasarlandı.


Satışı devam eden son 20 adet konutun yer aldığı Ant Orman projesinde dolar kuru 1.50'de sabitlendi.



Çekmeköy Antorman'da yer alan sosyal alanlar arasında sauna, yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, güneşlenme sahaları  ve golf sahaları bulunuyor.



Adres: Merkez Mahallesi Şile Otobanı Parsel 3419 Çekmeköy İstanbul

Antorman Satış Ofisi: 0216 640 57 85-86

Faks: 0216 642 61 06

www.antorman.com

Esra Nur...