05 / 05 / 2024

Antplato teslimleri ne zaman

Antplato teslimleri ne zaman

Ant Yapının Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun çevre dostu ofis katlan satışa çıkmaya hazırlanıyor. Proje toplam 35 bin metrekare inşaat alanına sahip..

Antplato adres!

Ant Yapı imzası ile hayata geçirilen Antplato projesi 50 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Peki proje nerede? İşte Antplato adres bilgileri...

Antplato ne zaman teslim?

Antplato ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 7 bin metrekare arsa alanına sahip olan Antplato Residence projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlayarak yükseliyor...

Antplato Projesi'ne önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor!

Projenin hem inşasına, hem de satışına önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor. Teslimatların ise 24 ay süre sonunda yapılması hedefleniyor. Gelişmiş ofis ve hizmet özellikleri bulunan Antplato Projesi’nde rezidans konforunda 250 adet ofis yer alıyor...

Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya'da inşa edilen Park Mozaik projesi Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı imzası taşıyor. Peki, Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde hayata geçirilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Proje 150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek. Peki Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Tek blok 50 kat şeklinde yükselen proje toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden oluşuyor. Peki Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 348 bin TL 'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje Nurol GYO imzası ile yükseliyor. Peki Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Sone İstanbul projesinde toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Peki, Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 100 'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

5 blok şeklinde yükselecek olan Nidapark Başakşehir projesinde daire alanların 88 metrekarede başlıyor. Proje Evvel İstanbul'un yanında yer alıyor. Peki Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükseliyor. Projede 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. Peki Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+1'ler 220 bin TL'den başlıyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Antplato teslimleri ne zaman Haberi

Antplato teslimleri ne zaman

YURTDIŞINDA bugüne kadar birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Halkalı'da çok yakında satışa sunuyor.  İstanbul'un "yeni Maslak hattı" olarak değerlendirilen yükselen yatırım bölgesi ve yeni cazibe merkezi Basın Ekspress Yolu'nda, toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato; 10 bin metrekare modern giydirme cam cephesi ile kesintisiz manzaraya ve aydınlık iç mekanlara sahip. 

Proje bunun yanında ofis binasının teknolojik alt yapısını rezidans konforuyla buluşturuyor. Yatırım değeri 50 milyon dolar olan proje, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. 


24 aylık inşaat dönemi öngörülen Antplato'da 80 metrekare ve 172 metrekafre büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre ister ofis ister "home office" olarak 1032 metrekareye kadar genişletilebiliyor. Ofislerin metrekare birim bazında fiyatları...