02 / 05 / 2024

Antplato ne zaman teslim?

Antplato ne zaman teslim?

Firma: Ant Yapı

Proje: Antplato Residence

Antplato ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 7 bin metrekare arsa alanına sahip olan Antplato Residence projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlayarak yükseliyor...



Toplam 180 adet ofisten meydana gelen Antplato ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


35 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılan Antplato projesi İstanbukl Avrupa yakasında Basın Ekspres yolu üzerinde Courtyard Marriott  İstanbul Airport Otel’e komşu olarak inşa ediliyor.


25 katlı tek blok halinde yükselen  Antplato Residence  projesi 7 bin metrekare arsa alanına sahip. Antplato Rezidans'ta ofisler 80 metrekare ile 172 metrekare alanlarla tasarlandı.


Antplato ne zaman teslim?

Antplato ne zaman teslim sorusuna 24 ay sonra yanıtı veriliyor. 


Antplato Residence fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 500 liradan başlıyor. Projedeki modüler sistem sayesinde ofisler 1032 metrekareye kadar büyütülebiliyor.


Ant Yapı Antplato projesinde tüm ofis sahiplerinin kullanabileceği toplantı salonları, ortak resepsiyon ve sekreter hizmeti, enerji tasarruflu, çevreye duyarlı sistemler, spor merkezi, cafe-restoranlar bulunuyor.


Antplato satış ofisi!

Telefon: 0216 630 68 68 - 0212 692 00 32

Web: www.antplato.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön