28 / 04 / 2024

Antriva Beykoz Konutları

Antriva Beykoz Konutları

Toplam 99 adet müstakil villa ve ikiz villadan meydana gelen Antriva Villaları'nda son 2 villanın satış süreci devam ediyor. Antriva projesinde banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor...

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Beykoz'da konutlar üst gelir seviyesine hitap ediyor!

Beykoz'da konut satışlarının azalmasının nedeni hep üst düzey gelir seviyesine göre konut üretiliyor olması olarak açıklandı.

Beykoz'a 10 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: “ Çevre Şehircilik Bakanlığımızın tüm ekibi Beykoz’daydı. Sağlıksız konutların sağlıklı konutlara dönüştürüleceğinin müjdesini veren Bakanlığımız, 4-5 yıl içinde Beykoz’da 10 bin konut yapılacağını söyledi" dedi.

Beykoz Koru Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Koru Konutları İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhemmed Taha Gergerioğlu, Mustafa Şahin ve Levent Eyüboğlu ortaklığında kuruldu.

Tepe Aura Beykoz Konutları teslim bilgisi!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen Tepe Aura projesi üç katlı 16 blok olarak planlandı. Proje Tepe İnşaat imzası taşıyor...

Beykoz'un cazibesi her geçen gün artıyor!

Son dönemde yapılan altyapı yatırımlarıyla birlikte Beykoz, dikkatleri üzerine çekiyor. Bölgede markalı konutların tamamlanmasıyla fiyatların daha da artacağı ifade ediliyor

Yücel Çelikbilek: Beykoz'a sosyal konutlar inşa edeceğiz!

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yılsonu değerlendirme toplantısını Kavacık Limak Otel’de gerçekleştirdi. 2015 yılının kapsamlı bir değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri belirlendi.

Beykoz Riva Hills'te 849 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 849 bin TL'den başlangıç gösterdiği Beykoz Riva Hills projesinde yer alan konutlar 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Riva Hills Beykoz'da 2016 sonu teslim konutlar!

5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Riva Hills Beykoz projesinde yer alan konutların teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılacak.

Beykoz Antriva'da 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son 2 villa!

Beykoz Antriva 'da son 2 villanın satışı devam ediyor. Villa fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje Ant Yapı imzası ile yükseliyor. A tipi villaların alanları 569 metrekareden başlıyor.

Beykoz Antriva'da hemen teslim! Son 2 villa!

41 bin 470 metrekare arsa alanı üzerinde 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva projesinde fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında değişiyor...

Ant Yapı Antriva'da son 2 villa! Hemen teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Riva'da Ant Yapı imzasıyla hayata geçirilen Antriva projesinde son 2 villanın satış süreci devam ediyor. Projede ki villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor.

Antriva Beykoz'da son 2 villa!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika mesafede konumlanan Beykoz Antriva projesinde son 2 villanın satış süreci devam ediyor. Projede fiyatlar 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Antriva Beykoz Konutları Haberi

Antriva Beykoz Konutları

A tipi villaların 569 metrekare, B tipi villaların 574 metrekare, C tipi villaların ise 323 metrekare alanlarla dizayn edildiği Antriva projesi İstanbul Anadolu yakasında Riva'da yer alıyor.


Antriva Beykoz teslimleri ne zaman sorusuna hemen teslim yanıtı veriliyor. Antriva Beykoz Konutları toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana geliyor.


41 bin 470 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Antriva projesi Ant Yapı tarafından inşa ediliyor. Antriva projesinde son 2 villanın satış süreci devam ediyor.


Ant Yapı Antriva ödeme tablosu kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Ant Yapı Antriva fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında değişiyor.


Antriva sosyal olanakları arasında tenis, voleybol alanları, fitness center, telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile internet bağlantısı...