02 / 05 / 2024

Antriva son 3 villa

Antriva son 3 villa

Antriva projesinde A tipi olan son 3 villanın satışı devam ediyor. Proje İstanbul Anadolu yakası Beykoz Riva bölgesinde yükseliyor. Antriva projesinde yer alan villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor.

Emlak vergisi 2. taksiti için son 3 gün!

Emlak vergisi mükelleflerinin 2015 yılı emlak vergisi borçları için 2. taksit ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Hala ödeme yapmamış mükelleflerin emlak vergisi 2. taksiti için son 3 günü bulunuyor...

Anemon Villaları'nda son 3 villa!

Yisa İnşaat projesi olan Anemon Villaları şehir merkezine sadece 10 dakikalık mesafede ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını açıyor. Anemon Villaları'nda son 3 villa alıcısını bekliyor.

TOKİ Edirne Meriç başvuruları için son 3 gün!

TOKİ Edirne Meriç başvuruları için son 3 gün. Daire fiyatları 98 bin 410 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor.

Emlak vergisi beyannamesi için son 3 ay!

Emlak vergisi mükellefiyeti taşınmazın satın alındığı tarihi takip eden sene başlıyor. Ancak sene sonuna kadar belediyeye emlak vergisi beyanının verilmesi gerekiyor. Buna göre, emlak vergisi beyannamesi için son 3 ay bulunuyor..

Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi için son 3 gün!

Başvuruların yarın son gün olarak belirlendiği projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. Proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi için son 3 gün...

Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 3 gün!

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl 'i Avrupa Yakası Avcılar İlçe' sinde inşa ediIiyor. Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 3 gün...

Dekon Silva'da hemen teslim daireler! Son 3 çatı dubleksi!

Dekon İnşaat tarafından 12 bin 700 metrekare alan üzerinde yayılan projede son 3 çatı dubleksi daire kaldı. Ödeme planı kapsamında Dekon Silva'da banka kredisi kullanılıyor veya peşin ödeme yapılıyor.

Mebuskent Evleri'nde son 3 blok satışta!

BATIKENT Çakırlar Bölgesi'nde 388 dönümlük bir alanda kurulan, 332 villa ve 10 bloktan oluşan Başkent'in yeni yaşam merkezi Mebuskent'in tamamlanmasına son 3 blok kaldı.

Miras kalan tarla paylaşımı için son 3 gün!

2014 yılında Tarım Arazilerini Koruma Kanunu kapsamında yapılan değişikliklere göre, tarlalar miras kalsa da bölünerek intikal edilemiyor. 31 Ağustos'da sona erecek eski uygulama kapsamında miras kalan tarla paylaşımı için son 3 gün bulunuyor..

Miras tarlalar için son 3 gün!

5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ile tarımsal arazilerin miras yolu ile bölünmesi yasaklanıyor. Miras kalan tarımsal arazileri 31 Ağustos'a kadar bölünebiliyor. Buna göre miras tarlalar için son 3 gün bulunuyor..

Batıkent Mebuskent'te son 3 blok!

Batıkent Çakırlar bölgesinde yapımı hızla devam eden ve 4-5 bin kişinin oturacağı “şehir içinde bir şehir” olacak Mebuskent’te hayatın başlamasına son 3 blok kaldı…

Miras tarlalarda son 3 aylık süre bitiyor!

Mayıs 2014'te çıkarılan kanun çerçevesinde son bir yılda anne veya babasından miras kalan tarım arazilerinin intikal işlemleri için Mayıs'ta ek 3 aylık süre tanınmıştı. Ağustos sonunda miras tarlalarda son 3 aylık süre bitiyor..

Beyaz eşya satışları son 3 yılın en yüksek seviyesinde!

Türkiye'de beyaz eşya satışları son 3 yılın en yüksek seviyesine çıktı. Suriyeli göçmenler ve boşanmalar söz konusu artışın nedenleri arasında gösteriliyor.

Antriva son 3 villa Haberi

Antriva son 3 villa

Ant Yapı imzası ile İstanbul  Anadolu yakası Beykoz Riva bölgesinde konumlamdırılan Antriva projesinde son 3 villanın satışı devam ediyor.


Antriva projesinde toplam 99 müstakil ve ikiz villadan meydana geliyor. Projede satışı devam eden son villa A tipi villa olarak belirlendi. Antriva'da yer alan villaların fiyatları 72 bin dolar ile 990 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


569 metrekarelik yaşam alanı sunan A tipi villalar, eğimli çatılara ve özel alanlara sahip. Projede yer alan villaların büyüklükleri 323 metrekareden başlayıp 574 metrekareye kadar yükseliyor.


Projede; voleybol, tenis, basketbol ve fitness mevcut. Ayrıca proje kapsamında evlerde kablosuz internet bağlantısı, telefon ve uydu TV sistemi gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Ant Yapı Antriva'da dolar kuru 1.80'de sabitlendi. Projede  firma bünyesinde yüzde 50 peşinat sonrasında 12 ay faizsiz...