06 / 05 / 2024

Antriva villa tipleri

Antriva villa tipleri

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antriva projesinde son 3 villa alıcılarını bekliyor. Projedeki villaların büyüklükleri 323 metrekare ile 574 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Villaların satış fiyatları 972 bin dolardan başlıyor.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık!

İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de konumlandırılan Innovia Zekeriyaköy projesinde 40 adet bağımsız birim yer alıyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor.

Elements Bodrum satılık villa!

Toplam 24 villadan oluşan Elements Bodrum satılık villa tipleri 3+1'den 6+1'e kadar farklı seçeneklerde dizayn ediliyor.

Kasaba Evleri Ömerli fiyat!

Toplam 44 bin 80 metrekare inşaat alanında yükselen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Kasaba Evleri Ömerli fiyat listesi kapsamında 750 bin TL'den başlıyor.

Bodrum Elysium Miramar satış ofisi telefon!

Toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede villa tipleri 3+1 olarak dizayn edildi. Bodrum Elysium Miramar satış ofisi telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık!

Villa ve penthouse daire şeklinde tasarlanan proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor. Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık villa tipleri 3+1, penthouse daire tipleri 4+1 olarak tasarlandı.

Muğla Elysium Miramar ödemeleri!

Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükselen projede villa tipleri 3+1 ve penthouse daireler 4+1 olarak dizayn edildi. Muğla Elysium Miramar ödemeleri kapsamında villa fiyatları 530 bin Eurodan başlıyor.

Bodrum Elysium Miramar ne zaman teslim?

Toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede villa tipleri 3+1 olarak dizayn edildi. Projede villa fiyatları 530 bin Eurodan başlıyor. Peki Bodrum Elysium Miramar ne zaman teslim?

Ofton Elysium Miramar satılık villa!

22 bloktan meydana gelen projede villaların fiyatları 530 bin Euro^'dan başlangıç gösteriyor. Ofton Elysium Miramar satılık villa tipleri 3+1, penthouse daireler ise 4+1 şeklinde tasarlandı.

Solemar Adabükü Bodrum villa fiyatları!

Villa tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değiştiği projede toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Solemar Adabükü Bodrum villa fiyatları 185 bin Euro' dan başlıyor.

Bodrum Solemar Adabükü satılık villa!

Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde hayata geçirilen projedeki konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor.Projedeki evlerin alanları 103 metrekareden başlıyor. Bodrum Solemar Adabükü satılık villa tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Ömerli 3. Etap Kasaba Evleri teslim tarihi!

Toplam 44 bin 80 metrekare inşaat alanında yükselen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Ömerli 3. Etap Kasaba Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlandı.

Antriva villa tipleri Haberi

Antriva villa tipleri

İstanbul Beykoz' yer alan Antriva projesi  99 müstakil ve ikiz villadan oluşuyor. Vilların büyüklük alanları 323 metrekare ile 574 metrekare arasında değişiyor. Projedeki villalar 972 dolardan başlıyor.


Antriva projesinde vilların tamamı A tipi villa olarak dizayn edildi. Projede yer alan villaların fiyatları 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede dolar kuru ise 1.80'den sabitlendi. 



Antriva projesinde son 3 villanın satış süreci devam ediyor. Projede ortak alanlar olarak uydu TV sistemi, telefon, tenis, internet bağlantısı, voleybol ve basketbol alanları yer alıyor.


Ant Yapı  Antriva iletişim

Riva (Çayağzı Koyu, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak, No:2 Beykoz/İstanbul

Ant Yapı  Antriva  iletişim;

Telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Tülay...