02 / 05 / 2024

Antriva Villaları telefon

Antriva Villaları telefon

41 bin 470 metrekare alan üzerinde 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva projesinde villa fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında değişiyor...

Toskana Orizzonte Villaları satış ofisi!

Toskana Orizzonte Villaları satış ofisi telefon numarası 0212 850 83 00 olarak belirlendi. İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Çekmeköy Kasaba 3.Etap Villaları satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede toplam 156 adet konut bulunuyor. Çekmeköy Kasaba 3.Etap Villaları satış ofisi telefon numarası 0216 435 83 57-58 olarak belirlendi.

Batı Mahal Villaları iletişim bilgileri!

Yalçınlar Group imzası ile yükselen proje lokasyon bilgileri kapsamında TEM’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Batı Mahal Villaları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 886 19 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte Villaları iletişim bilgileri!

Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değiştiği proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Toskana Orizzonte Villaları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Ant Yapı Antriva projesinde satışlar tamamlandı!

99 müstakil villa ile ikiz villadan meydana gelen Ant Yapı Antriva projesi kapsamında yer alan villaların satışları tamamlandı. Proje kapsamında 3 farklı villa seçeneği bulunuyor.

Beykoz Antriva'da 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son 2 villa!

Beykoz Antriva 'da son 2 villanın satışı devam ediyor. Villa fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje Ant Yapı imzası ile yükseliyor. A tipi villaların alanları 569 metrekareden başlıyor.

Antriva'da son 2 villa! 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Villa fiyatlarının 972 bin dolardan başladığı Antriva'da son 2 villada satışlar devam ediyor. Proje kapsamında satışı devam eden villaların alanları 569 metrekare olarak belirlendi.

Antriva Villaları'nda teslimler hemen!

Toplam 99 adet müstakil villa ve ikiz villadan meydana gelen Antriva Villaları'nda son 2 villanın satış süreci devam ediyor. Antriva projesinde banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor...

Ant Yapı Antriva 972 bin dolardan!

Antriva projesinde tenis, voleybol alanları, fitness center, telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile internet bağlantısı gibi imkanlar bulunuyor...

Ant Yapı Antriva'da son 2 villa! Hemen teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Riva'da Ant Yapı imzasıyla hayata geçirilen Antriva projesinde son 2 villanın satış süreci devam ediyor. Projede ki villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor.

Antriva fiyat listesi!

Antriva fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare, C tipi villaları ise 323 metrekare alanlarla tasarlandı...

Antriva'da hemen teslim son 2 villa! 972 bin dolara!

Villa fiyatlarının 972 bin dolardan başlangıç gösterdiği Antriva Evleri projesinde yer alan villaların teslimleri hemen yapılıyor. Proje kapsamında 2 villanın satışı ise devam ediyor.

Antriva Villaları 972 bin dolara! Hemen teslim!

Daire alanlarının 323 metrekare ile 569 metrekare arasında değiştiği Antriva projesi toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana geliyor. Antriva projesinde son 2 villanın satış devam ediyor...

Antriva Villaları telefon Haberi

Antriva Villaları telefon

Son 2 adet villanın satışının sürdüğü Antriva projesi İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva'da yer alıyor. Proje Ant Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.


41 bin 470 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Antriva projesinde satılık villalar A tipinde belirlendi. Proje toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana geliyor.


Antriva Villaları ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Antriva Evleri ne zaman teslim sorusuna ise hemen teslim yanıtı veriliyor.


Antriva Villaları satış fiyatları 972 bin dolardan başlayarak 985 bin dolara kadar yükseliyor. Antriva Evleri Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika mesafede konumlanıyor.


Ant Yapı Antriva Evleri'nde yer alan A tipi villaların alanları 569 metrekare, B tipi villaların alanları 574 metrekare ve C tipi villaların alanları 323 metrekare şeklinde dizayn edildi.


Beykoz Antriva Villaları'nda...