20 / 05 / 2024

antutu puanları

antutu puanları

AnTuTu, Eylül ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki telefon geçen ay  nasıl bir performans sergiledi? 

Adalet Akademisi kadrolu personel alıyor! Şartlar tek tek açıklandı! KPSS'den en az 70 puanlar alanlar hemen bakın!

Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığı, 2022 KPSS (B grubu) puanına göre 12 kadrolu personel alacak. Başvurular 15 Eylül'e kadar devam ediyor. Peki Adalet Akademisi kadrolu personel alımı şartları neler? 

2023 YKS Sonuçları Açıklandı mı? YKS Taban Puanları Ne Zaman Yayınlanacak?

YKS taban puanları YKS'ye giren öğrenciler tarafından şimdiden merak ediliyor. 17 ve 18 Haziran 2023 tarihinde yapılan YKS'nin sonuçları henüz açıklanmadı. Ancak öğrenciler, hem sınav sonuçlarını hem de yapacakları tercih işlemlerini merak ediyor. İşte YKS taban puanları ile ilgili detaylar…

Haziran ayının en hızlı orta segment android telefonları!

Haziran ayında AnTuTu, en yüksek performans gösteren 10 orta segment Android telefonunu açıkladı. Geçen ayın performans lideri ise hangi telefon olduğu belirtilmedi.

Deprem bölgesindeki öğretmenlerin hizmet puanları artacak! Bakandan son dakika açıklaması geldi! 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesinde görevini sürdürmek isteyen öğretmenlerin hizmet puanlarını artıracaklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Mayıs ayının en hızlı orta segment Android telefonları belli oldu!

Mayıs ayında, AnTuTu'nun orta segmentteki en hızlı 10 Android telefonunu belirlediği bir değerlendirme gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Bu para sadece Worldcard müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurun!

Bankalar sürekli yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerine hediye TL ve puanlar vermeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Yapı Kredi Wordlcard da yeni bir kampanya haberini duyurdu ve kampanya kapsamında müşterilerine 200 TL tutarında Worldpuan hediye edeceğini paylaştı.

Nisan Ayının En Hızlı 10 Android Telefonu Belli Oldu - İşte Performans Şampiyonları!

AnTuTu, nisan ayının en hızlı 10 Android telefonunu duyurdu. Geçen ay hangi telefonların performansı öne çıktı?

Çok düşük KPSS puanlarıyla hemen ÖSYM memuru olun! Başvurular bitmek üzere elinizi çabuk tutun!

KPSS puanı olanlara müjde. Çok düşük KPSS puanları ile ÖSYM memuru olabilirsiniz. İşte detaylar!

Milli Savunma Üniversitesi taban puanı açıklandı mı? Kadın erkek astsubay puanları ne kadar oldu?

Milli Savunma Üniversitesi'nin Aday Belirleme Sınavı, 2 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi ve yaklaşık 600 bin adayın katılımıyla tamamlandı. Sınav sonuçları merakla beklenirken, adaylar MSÜ Kara, Hava ve Deniz Harp Okulu erkek-kadın taban puanları ile kontenjan listelerine odaklandı. İşte adayların

En hızlı Android telefonlar duyuruldu! İşte o cihazlar...

AnTuTu, mart ayında en yüksek performans gösteren 10 Android telefonunu açıkladı. Ancak, geçtiğimiz ay hangi telefonların performans açısından öne çıktığı hakkında bir bilgi verilmedi.

Ziraat Bankası'ndan müjdeli haber geldi! 2000 TL’lik hediyeler hesaplara yatırıldı.. Hemen kontrol edin

Ziraat Bankası'nın merakla beklenen 750 - 2000 TL'lik hediye puanlarının ne zaman iletileceği araştırılıyor. Kampanya bağlamında yapılan harcamalar baz alınarak 750 TL ile 2000 TL arasında Bankkart hediye liraların 10 Nisan'da yatacağı açıklanmıştı. İşte detaylar.

MEB 5 bin sözleşmeli personel alımında son dakika! 2023 taban puanları peş peşe açıklandı! Hemen bakın! 

KPSS-2023/4 MEB personel alımı başvuru sonuçlarının belli olmasından sonra, 2023 taban puanları merakla araştırılmaya başlandı. Peki MEB personel alımı taban puanları 2023 nasıl öğrenilir? 

Yapı Kredi'den 1000 TL açıklaması... Müşterileri ilk olarak baksın

Yapı Kredi'de sık kampanya düzenleyen bankalar arasında yer aldı. Yapı Kredi'den yurtdışına gidecek müşterilere yansıtılacak para puanlar hakkında açıklama yapıldı.

antutu puanları Haberi

antutu puanları

Akıllı telefon endüstrisi hala güçlü. Son dönemde kullanıcılara farklı şekillerde birçok model sunulsa da cihazları belirli standartlara göre test eden ve karşılaştıran AnTuTu, her ay sürekli olarak yeni listeler derliyor. Son olarak AnTuTu, Eylül ayının en hızlı Android telefonlarının listesini paylaştı. 

Eylül ayının en hızlı Android telefonlar listesi

Her zaman olduğu gibi Qualcomm AnTuTu Eylül ayının en hızlı Android telefonları listesine girdi. Rakibi MediaTek'i açık ara geride bırakan üretici, listedeki 10 modelin dokuzunda yer aldı. Ancak burada kritik bir detay olduğunu belirtmekte fayda var. Çünkü Amerikan yarı iletken şirketinin Snapdragon 8 Gen 1 hakim olmasına rağmen, ana rakibi MediaTek'in Dimensity 9000 Plus'ına kaybetti. 

AnTuTu'ya göre Eylül ayındaki en hızlı Android tarafı, MediaTek Dimensity 9000 işlemcili Asus ROG 6 Dimensity Supreme Edition...