02 / 05 / 2024

AO Havacılık iletişim

AO Havacılık iletişim

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andrea Ojettı ve Derya Çelik ortaklığıyla kuruldu.

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andrea Ojettı ve Derya Çelik ortaklığıyla kuruldu.

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan  Jnıd tarafından kuruldu.

Sancaktepe'deki 4. Kara Havacılık Alay Komutanlığı taşınacak!

Sancaktepe'deki 4.Kara Havacılık Alay Komutanlığının Trakya'da bir bölgeye taşınmasına yönelik proje çalışmasının olduğu açıklandı...

Mr Havacılık Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Mr Havacılık Teknoloji Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Aşlamacı, Fatih Oruç ve Onur   Erden ortaklığında kuruldu. 

Arme Havacılık Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Havacılık Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal  Demir tarafından kuruldu. 

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile  Aınawanjıang Maımaıabulızı, Tuersunkare Maımaıtınıyazı, Hayrullah Küçükaytekin ve Lokman Yusuf    Yüksel ortaklığında kuruldu. 

Avione Havacılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avione Havacılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Mehmet Özdemir tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Berke  Gören ve Evrim    Fırıncıoğlu ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Havalimanı havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezi olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, “Bir teknoloji üssü gibi hizmet verecek ve dünyanın en akıllı havalimanlarından biri olacak İstanbul Yeni Havalimanı, havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezlerinden biri olacak" dedi..

Air Mercury Havacılık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air Mercury Havacılık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hong Joon  Jang tarafından kuruldu. 

Iars Havacılık Mühendisliği Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iars Havacılık Mühendisliği Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiftsüren ve Asıf Rashıd ortaklığında kuruldu.

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi bugün 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Havalimanı dünya havacılık rotasını değiştirecek!

TBMM Başkanı Yıldırım: "İstanbul Havalimanı sadece dünyanın en büyüğü olmakla kalmayıp aynı zamanda dünya havacılık rotasını da değiştirecektir" dedi...

AO Havacılık iletişim Haberi

AO Havacılık iletişim

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andrea Ojettı ve Derya Çelik ortaklığıyla kuruldu.

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi konusu: 1- Havacılık ile ilgili her türlü danışmanlık, yönetim ve eğitim faaliyetleri yapmak 2- Her türlü hava ulaşım aracını satın almak, kiralamak, kiraya vermek, ithal ve ihraç etmek, çeşitli şekillerde iktisap etmek ve elden çıkarmak 3- Konusu ile ilgili her türlü reklam ve organizasyon faaliyetleri düzenlemek 4- Hava taşımacılığı için gerekli her türlü makine, araç gereç, teçhizat, yedek parça ve tamir parçalarını üretmek, kiralamak, kiraya vermek, ithal ve ihraç etmek, bunları her şekil ve suretle iktisap etmek ve elden çıkarmak 5- Sahibi veya zilyedi bulunduğu uçak ve sair hava ulaşım araçları ile üçüncü...