29 / 04 / 2024

AOÇ arazileri satıldı mı

AOÇ arazileri satıldı mı

Çankaya Belediyesi AOÇ’den iki arazi kiraladı. AK Partili meclis üyesi bu durumdaki amacın kiraya verilen binanın ön tarafını açık tutmak olduğunu iddia etti ve İki arazinin ağaçlandırılmasını talep etti.

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumunu toparlamak amacıyla Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor...

Son 5 yılda ne kadar kamu arazisi satıldı?

Hazine'ye ait arsalar, tarım arazileri ve orman vasfını yitirmiş alanların satışları devam ediyor. Açıklanan verilere göre son beş senede 2 milyar 167 milyon metrekarelik taşınmazı satıldı.

Seferihisar'da belediye arazileri değerinin altında satıldı iddiası!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer'in Seferihisar Belediye Başkanı olduğu dönemde belediyeye ait yerlerin değerinin altında satıldığını iddia etti.

Şeker fabrikaları arazileri 5.5 milyon TL'ye satıldı!

Kırklareli, Edirne, Erzurum, Aksaray, Manisa’da yer alan 174 bin metrekarelik Şeker fabrikaları arazisi 5.5 milyon liraya satıldı.

Kayseri'de tarım arazileri satışa çıktı!

Kayseri Belediyesi ve mücavir alan sınırları içerisinde yer alan tarım arazileri satışa çıkarıldı. Arsa satışları için müracaatlar Defterdarlık veya ilçelerde Mal Müdürlüklerine yapılabilecek. 

Niğde Sazlıca'daki tarım arazileri satıldı!

Niğde’nin en güzel kasabalarından biri olan Sazlıca Kasabasında, tarım yapılan tarlaların bir şekilde tarım arazisinden çıkarılarak parsellendiği ve arsa olarak satıldığı iddia edildi.

Yalova TİGEM arazileri satıldı mı?

Yalova'da olası bir depremde çadırkent kurulacak yeşil alan kalmadı. 2 bin 900 dönümlük TİGEM arazileri ve belediyeye ait yeşil alanlar, imar planlarında yapılan değişikliklerle, satıldı.

Eltes İnşaat DAP Yapı'ya satıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eltes İnşaat Tesisat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Dap Yapı'ya satıldı. Dap Yapı, Kartal'daki denize sıfır 60 dönümlük arsa için Aralık 20I2'de yaptığı ihale sonuçlandı.

My Newwork'ün yüzde 25'i şimdiden satıldı!

My Newwork Ülker Sports Arena ve Dünya Finans Sektörünün Yeni Adresi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin Hemen Yanında Yükseliyor. Ağaoğlu My Newwork'ün yüzde 25'i şimdiden satıldı!

Ağaoğlu Newwork'un yüzde 25'i satıldı!

My Newwork projesi, iş ve eğlenceyi birleştiren konsepti ile yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Hafriyat çalışmaları başlayan projenin, şimdiden yüzde 25 ’ i satıldı...

Ağaoğlu My Newwork'ün yüzde 25'i satıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni ofis projesi My Newwork'ün yüzde 25'i şimdiden satıldı. Ataşehir'de Ülker Sports Arena ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında inşa edilen My Nemvork'te hafriyat çalışmaları başladı

My Newwork'ün yüzde 25'i satıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni ofis projesi My Newwork'ün yiizde 25'i şimdiden satıldı. Ataşehir'de Ülker Sports Arena ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında inşa edilen My Newwork'te hafriyat çalışmaları başladı.

AOÇ arazileri satıldı mı Haberi

AOÇ arazileri satıldı mı

AK Parti Çankaya Meclis Üyesi Murat Akça, geçen ayki meclis toplantısında Balgat Mahallesi'nde bulunan Atatürk Orman Çiftliği'ne (AOÇ) ait iki araziyi gündeme taşıdı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Murat Akça araziyle ilgili şunları söyledi: ''Çankaya Belediyesi 4002 metrekarelik 25984/23 nolu parselde bulunan taşınmazını bir firmaya kiraya verdi. Belediye 2016 yılında 10 yıllığına ait AOÇ'ye ait 150 ve 3491 nolu imarsız parselleri kiraladı. 942 metrekare ve 2 bin 32 metrekare olan iki arıza için 24 bin lira kirada anlaşıldı. Belediye AOÇ'e arazilerinde herhangi bir şey yapmadı. Arazilere tek ağaç bile dikilmedi. Akça'ya göre Çankaya Belediyesi'nin asıl amacı kiraya verdiği binanın ön tarafının kapatılmasını önlemekti. Bina önü açık kalsın diye AOÇ arazileri kiralandı.''

CEVAP VERİLMEYEN SORULAR

AK Partili Murat Akça meclis toplantısında Belediye Başkanı...