27 / 04 / 2024

aoç\'den kiralık hamam

aoç\'den kiralık hamam

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğü, hamam kiraya vermek üzere ihale açtı.

Airbnb yasasıyla günlük kiralık konut sayısı 2 ayda yüzde 435 düştü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Airbnb düzenlemesi meyvelerini vermeye başladı. Günlük kiralık konut sayısı 2 ayda, 13 bin 472’den 3 bin adede kadar indi. Ayrıca bunun dışında güvenlik kontrolüne alınmış olan bu konutlar vergiye de tabi duruma getirildi.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Kiralık arazi arayanlara büyük müjde! 3 şehirde 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden kiralık arazi arayanlara büyük müjde geldi. Yayımlanan ihale ilanları kapsamında 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla arazi kiralaması yapılacak...

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Kiralık araçlara talep arttı! Aylık araç kiralama 25 bin liradan başlıyor!

Kurban Bayramı tatili öncesinde kiralık araçlara talep arttı. Aylık kiralama ücretleri 25 bin TL'den başlarken uzamanlar dolandırılmamak için uyarılarda bulundu. İşte uzmanlardan araç kiralayacak kişilere öneriler...

360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

Çok sayıda kişi uygun fiyatlı daire ve kiralık iş yeri araştırması yapıyor. 360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Kiralık villalarda yaz rezervasyonları başladı!

Önümüzdeki yaz için kiralık villalarda rezervasyon dönemi başladı. 4 kişilik aile için 1 haftalık tatil fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. 

Kiralık yazlık fiyatları dudak uçuklattı!

Kovid-19 salgını ve tam kapanma kararı yazlık bölgelere göçü artırdı. Çeşme’den Fethiye’ye kadar olan sahil kısımlarında kiralık yazlık talebi de katlandı. Sezonluk yazlık fiyatları 750 bin TL'ye kadar ulaştı...

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Kiralık villalara talep yüzde 700 arttı!

Koronavirüs tatil seçenekleri içinde kiralık villalara talebi artırdı. “Hello Villam” kurucusu Sercan Korkuç, geçen yıla oranla rezervasyon talebinin yüzde 700’den arttığını söyledi.

Tatilcilerin tercihi kiralık villa!

Tatilcilerin alternatif bir yöntemi olan villa kiralamaya olan ilgi bu yaz da artmaya başladı. Lüks durumuna göre haftalık 800 TL’den başlayan kiralık villa fiyatları 30 bin TL’ye kadar ulaşıyor.

Kars’ta kiralık daire fiyatları yükselişte!

Kars’ta kiralık daire fiyatları el yakıyor. Sobalı evlerin 500 TL’den aşağıya verilmediği kentte bazı bölgelerde ev kiraları bin ile bin 200 TL’ye kadar yükseliyor. 

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

aoç\'den kiralık hamam Haberi

aoç\'den kiralık hamam


Duyuruya göre, mülkiyeti AOÇ Müdürlüğüne ait, kadastronun 34 parselinde bulunan 2 bin 206 metrekare açık alan ve 244 metrekare kapalı alanlı kültür varlığı olarak tescilli tarihi hamam, müdürlük tarafından verilecek yetki belgesi ile kiraya verilecek.


Buna göre söz konusu hamam 1 yıl içerisinde her türlü röleve, restorasyon projelerinin hazırlanması ve onaylanması, pastane, kafe veya restoran olacak şekilde yapılmak üzere kültür ve tabiat varlıklarını koruma kurulundan kiralamaya engel teşkil etmeyecek tüm izinlerin alınması kaydıyla kiraya verilecek.


İhale, 18 Ocak 2008 tarihinde saat 14.00'de AOÇ Müdürlüğü binasında kapalı zarf teklif alma sonucunda yapılacak açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek.


Muhammen bedeli aylık bin YTL, kati teminatı ise sözleşme bedelinin yüzde 12'si kadar olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 10 bin YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak.


Söz...