11 / 05 / 2024

AP gayrimenkul A plus ofis projeleri

AP gayrimenkul A plus ofis projeleri

AP Gayrimenkul ilk ofis yatırımını 'Polat Ofis' markasıyla Kağıthane'de hayata geçirdi. Polat Ofis projesiyle bölgenin A plus ofis ve eksik olan markalı konut ihtiyacı giderilecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

TTA Gayrimenkul AŞ’nın bazı taşınmazlarının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Çanakkale, Afyonkarahisar, Adana ve İzmir'deki bazı taşınmazların satışı onaylandı.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Edirne'de 3 bin 500 metrekare arsa açık artırmayla satışta!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, Edirne’nin tarihi köyünde yer alan 3500 metrekare tarlayı, 500 TL’den açık artırmaya çıkarıyor.

Şekerbank'tan 67 ilde satılık 717 gayrimenkul!

Şekerbank T.A.Ş., 67 ilde bulunan ihtiyaç fazlası 717 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Satışa çıkan gayrimenkullerin ihalesi 22 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şekerbank'tan 69 ilde 846 satılık gayrimenkul!

Şekerbank T.A.Ş., 69 ilde bulunan ihtiyaç fazlası 846 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Satışa çıkan gayrimenkullerin ihalesi 8 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Metal Gayrimenkul 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından bugün kamuoyu aydaınlatma platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından bugün kamuoyu aydaınlatma platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı.

Metal Gayrimenkul genel bilgi formu!

Metal Gayrimenkul A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirket genel bilgi formunu yayınladı.

YDA İnşaat ile Esat Gayrimenkul birleşimi mutabakata vardı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Esat Gayrimenkul A.Ş. ile birleşimi hakkında bildirim yayınladı.

TTA Gayrimenkul 10 ildeki 19 gayrimenkulü özelleştiriyor!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Burdur , İzmir , Mersin, Niğde, Sivas, Van, Ankara, Kütahya, Nevşehir ve Tekirdağ'da bulunan 19 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor. Gayrimenkullerin ihaleleri 7-20Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.

AP gayrimenkul A plus ofis projeleri Haberi

AP gayrimenkul A plus ofis projeleri

25 milyon dolar yatırımla, özellikle son dönem ofis projelerinin tercihi olan Kağıthane'de bitirilen Polat Ofis'in markalı ofis projelerinin ilk adımı olduğunu söyleyen AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, şunları söyledi: "Kağıthane bölgesine çok güveniyoruz. Daha orta ölçekli, butik projelerle bulunduğumuz bölgeye de değer katarak, bölgenin değerinden de yararlanarak önemli projeler üretmek istiyoruz. 

Değişik bölgelerde de Polat Ofis projelerini devam ettirmek istiyoruz." Polat Ofis, 4 dükkan ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor. Polat, bölgenin A plus ofis ihtiyacının giderileceğini, eksik olan markalı konut ihtiyacını da Polat Grubu'nun karşılayacağını vurguladı. 


Metrekaresi 4 bin 750 dolar


Piyalepaşa'da özel sektörün gerçekleştireceği en büyük dönüşüm çalışması içinde olduklarını hatırlatan Polat, burada da bir Polat Ofis yapacaklarını dile getirdi. Polat, şöyle devam etti: "10 bin...