28 / 04 / 2024

AP Gayrimenkul ofis projeleriyle yükseliyor!

AP Gayrimenkul ofis projeleriyle yükseliyor!

AP Gayrimenkul ilk ofis yatırımını 'Polat Ofis' markasıyla Kağıthane'de hayata geçirdi. Polat Ofis projesiyle bölgenin A plus ofis ve eksik olan markalı konut ihtiyacı giderilecek.



25 milyon dolar yatırımla, özellikle son dönem ofis projelerinin tercihi olan Kağıthane'de bitirilen Polat Ofis'in markalı ofis projelerinin ilk adımı olduğunu söyleyen AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, şunları söyledi: "Kağıthane bölgesine çok güveniyoruz. Daha orta ölçekli, butik projelerle bulunduğumuz bölgeye de değer katarak, bölgenin değerinden de yararlanarak önemli projeler üretmek istiyoruz. 

Değişik bölgelerde de Polat Ofis projelerini devam ettirmek istiyoruz." Polat Ofis, 4 dükkan ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor. Polat, bölgenin A plus ofis ihtiyacının giderileceğini, eksik olan markalı konut ihtiyacını da Polat Grubu'nun karşılayacağını vurguladı. 


Metrekaresi 4 bin 750 dolar


Piyalepaşa'da özel sektörün gerçekleştireceği en büyük dönüşüm çalışması içinde olduklarını hatırlatan Polat, burada da bir Polat Ofis yapacaklarını dile getirdi. Polat, şöyle devam etti: "10 bin ile 60 bin metrekare aralığında ofis üretmeye devam edeceğiz. Şişli, Beşiktaş çalışacağımız bölgelerden. Ümraniye de ikinci adresimiz olabilir. Satış ve kiraya da sıcak bakıyoruz. Ofis metrekareleri 4 bin 750 dolardan satışa çıkıyor. Dükkanlar ise 6 bin 750 dolardan. Satmak için acelemiz yok, bölgeye güveniyoruz." 


Milliyet


Geri Dön