10 / 05 / 2024

apart oteller ne olacak

apart oteller ne olacak

İstanbul'da 40 apart otel kapatıldı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Kongre Merkezi' nde düzenlenen Uluslararası Çevresel Etki Değerlendirmesi Kongresi' nin açılışının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı...

Muğla Milas'a 52 dairelik apart otel geliyor! 44 milyon 473 bin TL'ye mal olacak!

Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi'ne 52 Blok, 52 daireden oluşan yeni apart otel geliyor. Otelin maliyeti ise 44 milyon 473 bin TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Marmaris'te apart oteller eve döndü!

Marmaris’te bulunan küçük çaplı otel, pansiyon ve apartların bir kısmı, sahipleri tarafından göç dalgası ile beraber meydana gelen nüfusu artışının ardından, apartmana dönüştü. Etrafı deniz ve ormanlık alanla kaplı ilçe merkezinde bulunan 150 apart otel ve pansiyondan 80’i, sahipleri tarafından kat

Oteller doldu, yabancı turist kiralık eve yöneldi!

Bu yıl içerisinde 50 milyon yabancı turist hedefleyen Türkiye’de oteller neredeyse doldu. Yabancı turist fiyat avantajı ve kolay ulaşımıyla öne çıkan kiralık dairelere yöneldi.

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Marmaris'teki apart oteller konuta dönüşüyor!

Bir zamanlar yerli turistin ilk tercihi Marmaris'teki apart oteller yıkılıyor, yerlerine lüks konutlar inşa ediliyor. Başkan Ali Acar, bu gelişmeyi desteklediğini söyledi.

Nidapark İstinye projesi ne zaman tamamlanacak?

Emlak Konut GYO güvencesi taşıyan Nidapark İstinye projesi 12 blokta 136 apart üniteden meydana geliyor. Peki Nidapark İstinye projesi ne zaman tamamlanacak?

Marmaris'teki apart oteller rezidansa dönüştürülüyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm mevsiminin kötü geçmesinin ardından apart oteller, rezidansa dönüştürülmeye başlandı.

Kazlıçeşme Büyük Yalı Evleri ne zaman satışta?

İstanbul Zeytinburnu' nda Kazlıçeşme sahil yolunda yükselen projede konut, rezidans, ofis, otel ve apart otel alanları bulunacak. Peki Kazlıçeşme Büyük Yalı Evleri ne zaman satışta?

Nayman Suites ne zaman teslim?

32 apart daire ve 2 villadan meydana gelen Nayman Suites projesi İzmir Çeşme Paşalimanı mevkiinde yükseliyor. Peki, Nayman Suites ne zaman teslim?

Oteller bayramda yüzde 100 dolacak!

Bayram, turizm sektörüne ilaç gibi geldi. Bir haftada 13 milyon kişi yollara dökülecek. Yolcuların yarısı memlekete, yarısı tatil yörelerine koşacak. Oteller ise yüzde 100 doluluğu yakalayacak.

Titanic oteller zinciri Berlin'de yeni otel açtı!

Türkiye’de 20 yılın üzerinde bir geçmişe sahip olan Titanic oteller zinciri, Avrupa’yı gözüne kestirdi. Berlin’in tarihi semtlerinden birinde, eski Devlet Operası binasına 208 odalı, 5 yıldızlı yeni bir Titanic oteli açıldı

apart oteller ne olacak Haberi

apart oteller ne olacak

Bir gazetecinin "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, kız ve erkek öğrencilerin birlikte kaldığı evlerin sorun teşkil ettiği yönünde bir açıklaması oldu ve valiliklerin bu konuda çalışma yaptığını söyledi, İstanbul Valiliğinin bu yönde bir çalışması var mı?" sorusu üzerine Mutlu, bu tür gayri yasal çalışan ve bu çalışmalar çerçevesinde de farklı bir takım ilişkileri de geliştiren yapılanmalara karşı eskiden beri sürdürdükleri bir çalışma bulunduğunu söyledi.


İstanbul'un farklı semtlerinde özellikle ruhsatsız, vergi kağıtları olmaksızın çalışan, personellerini sigortasız çalıştıran ve kurallara uygun hareket etmeyen mekanlara yönelik çalışmalarını devam ettirdiklerini anlatan Mutlu, "Bunlar içerisinde kapattığımız mekanlar var. Bu mekanların internet üzerinden veya öğrencilere yönelik hizmetler şeklinde de uygulamaları var. Bu uygulamalar içerisinde farklı hizmetler de var, bunları biliyoruz. Bu çerçevede kapatılmış mekanlar vardır belli semtlerde....