11 / 05 / 2024

Apartman aylık gelir gider tablosu nedir

Apartman aylık gelir gider tablosu nedir

Apartman yöneticisinin sorumlulukları arasında apartman aylık gelir gider tablosunun hazırlanması da yer alıyor. Peki, apartman aylık gelir gider tablosu nasıl hazırlanır? İşte Apartman aylık gelir gider tablosu örneği...

Çalışamayan kadınlar için devletten aylık 1800 TL destek! Detaylar burada

Çalışamayan kadınlar için müjde! Artık ev işleri yaparak aylık gelir elde edebilirsiniz. Devlet tarafından sağlanan bu yeni destek ile her ay 1800 TL cep harçlığı kazanabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra ödemelerinizi PTT aracılığıyla kolayca alabilirsiniz. İşte detaylar...

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

TOKİ'den aylık 1.165 liraya sıfır daire fırsatı! Evlerin ateş pahası olduğu bugünlerde 233 bin liraya tapu

TOKİ, alt ve orta gelir grubuna yönelik yaptığı sosyal konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Siirt'in Kurtalan ilçesinde başlayan TOKİ konut projesinden sonra bir projenin daha temeli atıldı. Daireler 233 bin liraya tapu teslim olacak. Aylık ödeme ise 1.165 lira!

Apartman aylık gelir gider tablosu örneği word!

Apartman aylık gelir gider tablosu apartman yöneticisi tarafından hazırlanıyor. İşte apartman aylık gelir gider tablosu örneği...

The Superior Suites'te aylık 13 bin TL kira gelir garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul aylık 13 bin TL kira gelir garantisi sunuyor.

Trend GYO 6 aylık gelir tablosunu yayınladı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 aylık gelir tablosunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Reysaş GYO 9 aylık gelir tablosunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sermaye Piyasası Mevzuatı'na göre 9 aylık düzenlenmemiş gelir tablosunu yayınladı...

Tual Bahçekent'in okul kira bedeli aylık 248 bin TL!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Başakşehir, Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (TUAL BAHÇEKENT) projesi kapsamında yer alan Özel Öğretim Okulu Rayiç Kira Ekspertiz Değeri'ni aylık 248 bin TL olarak açıkladı.

Özak GYO 6 aylık bireysel finansal raporlarını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 30 Haziran 2016 tarihli ilişikteki özet finansal durum tablosunun ve aynı tarihte sona eren altı aylık dönemine ait ilgili özet bireysel kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunu yayınladı.

Kiler GYO 6 aylık gelir tablosunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Sermaye Piyasası Mevzuatı'na göre hazırlanmış 6 aylık gelir tablosunu yayınladı.

3 aylık kiradan fazla gideri olan vergi ödemeyecek!

Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesinden Hazır Beyan Sistemi ile kolayca ödenebilen kira vergisinde bir püf noktası mevcut. Kira vergisi ödenirken eğer 3 aylık kiradan fazla gideriniz varsa mutlaka ‘gerçek gideri’ seçin.

Özak GYO 6 aylık ara dönem gelir tablosu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem 6 aylık ayrıntılı gelir tablosunu yayınladı.İşte Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı raporu....

Panora GYO 6 aylık gelir tablosu!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık gelir tablosunu yayınladı. İşte Panora GYO'nun raporu...

Apartman aylık gelir gider tablosu nedir Haberi

Apartman aylık gelir gider tablosu nedir

Apartman aylık gelir gider tablosu örneği!

Apartman yöneticisinin sorumlulukları arasında apartman aylık gelir gider tablosu hazırlamak da yer alıyor. Yapılan kat malikleri toplantısında apartman için toplanan gelirlerin, giderler ile kıyaslanması, mevcut durumun kat maliklerine bildirilmesi gerekiyor.


Bir apartman yönetimi gelir gider tablosu kapsamında tüm gelir ve giderlerin belirtilmesi, ve bankada ya da apartman kasasında hali hazırda olan miktarların belirtilmesi gerekiyor.


Tablonun yer alacağı apartman karar defteri nin noterden tasdikli olması gerekiyor. Tasdiklenen apartman karar defterine toplantıda alınan kararlar şu şekilde yazılıyor:


Öncelikle, deftere toplantıya katılan kat maliklerinin isimlerinin yazılması gerekiyor. Toplantıya katılmayan fakat yazılı olarak yetki verilen kişiler var ise yazılar saklanmak üzere teslim alınarak onlar da söz sahibi sayılıyor.


İsimlerin kaydedilmesinden sonra alt kısma madde madde alınan kararlar öncelikleri ile yazılıyor.


Apartman karar defterinin...