04 / 05 / 2024

apartman risk değerleme

apartman risk değerleme

Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası'na göre 1 Ocak 2013'ten itibaren apartmanlarda risk değerlendirmesi yaptırmak zorunlu. Ancak izleyeceğiniz adımları ve ne kadar para harcayacağınızı bilmiyorsunuz. İşte apartmanlarda risk değerlendirmesi nasıl yapılır?

Akiş GYO Suadiye Ak Apartmanı Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Suadiye Ak Apartmanı projesine ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ak Apartmanı değerleme raporu 2019!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bostancı Mahallesi 315 ada 3 parselde bulunan Ak Apartmanı projesine ilişkin olarak hazırlanan değerleme raporu yayınlandı...

Akiş GYO Erenköy Apartmanı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Erenköy 378 Ada 25 Parsel'e ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Akiş GYO, Uşaklıgil Apartmanı değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO Uşaklıgil Apartmanı 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin ilişkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Akiş GYO Erenköy Apartmanı 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Erenköy 378 Ada 25 Parsel'e ilişkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO, Bomonti Apart'ın değerleme raporunu yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bomonti Apartman projesine ilişkin TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Yapı Kredi GYO'dan Bomonti Apartman projesinin değerleme raporu!

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bomonti Apartman projesinin revize edilen gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Bomonti Apartmanı değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan Bomonti Apartmanı projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu KAP'a bildirdi. İşte gayrimenkul değerleme raporu...

DC Gayrimenkul Danışmanlık Değerleme İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DC Gayrimenkul Danışmanlık Değerleme İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Togan Tüzün tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Fatih, Mollagürani Mahallesi, Halıcılar Köşkü Sokak Şükür Apartmanı'nda kuruldu.

Apartman risk analizi yaptırmama cezası!

Risk değerlendirmesi; apartman, bina ve sitelerde var olan ya da dışarıdan gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi, bu tehlikelerin önlenmesi çalışmaları olarak karşımıza çıkıyor. İşte, apartman risk analizi yaptırmama cezası!

Akiş GYO Erenköy Apartmanı değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde bulunan Erenköy Apartmanı'na ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen açıklama ve değerleme raporu...

Yapı Kredi Bomonti Apartman değerleme raporu yayınlandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından inşa edilen Bomonti Apartman değerleme raporu yayınlandı.

apartman risk değerleme Haberi

apartman risk değerleme

Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası 30 Aralık 2012'de yürürlüğe girdi. Yasaya göre, kapıcı veya güvenlik gibi görevli çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren risk değerlendirmesi yapmak zorunda. Risk değerlendirmesi yaptırmak için en az bir çalışanın olması yeterli. Bu durumda kat malikleri işveren olarak değerlendirilecek ve söz konusu tarihten itibaren risk değerlendirmesi yapmaları mecbur olacak.  


Yasa neyi amaçlıyor? 

Öncelikli olarak yasanın amacına değinmek yerinde olacaktır. Söz konusu mevzuat risk değerlendirmesi kavramını şu şekilde açıklıyor; “İşyerinde var olan ya da dışarıdan gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi, bu tehlikelerin riske dönüşmesine yol açan faktörler ile tehlikelerden kaynaklanan risklerin analiz edilerek derecelendirilmesi ve kontrol tedbirlerinin kararlaştırılması amacıyla yapılması gerekli çalışmalar”.


Yine aynı mevzuat işverenlerin yükümlülüklerini de belirtiyor: 


İşveren; çalışma ortamının ve çalışanların sağlık ve güvenliğini sağlama,...