08 / 05 / 2024

apartman tadilat saat

apartman tadilat saat

Apartman ve konut sitelerinde daire sahibi olan kimseler, evleri hakkında istediği değişiklikleri yapabiliyor. Peki, evde tadilat hangi saat aralığında yapılmalı? İşte evde tadilat saatleri 2014...

Çin'de 28 saatte 10 katlı apartman yapıldı!

Tamı tamına 28 saat 45 dakikada en çok kaç katlı bina yapılabilir? sorusu yöneltildiğinde binanın değil temelin bile atılamayacağı akıllara gelebilir. Ancak Çin'de bir ilke imza atıldı ve 1 günden biraz fala bir zamanda 10 katlı apartman inşa edildi. 

Apartman yöneticileri hangi durumlarda tadilat parası toplayabilir? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, bina yöneticisinin her ay binada bir tadilat olduğunu öne sürerek para toplandığını, tadilat için fiyat tekliflerinin kendileriyle paylaşılmadığı ucuz fiyat tekliflerinin kabul edilmediğini apartman sakinlerinin ne yapabileceği sorusu soruldu.

Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor!

Ankara'da çökme riski bulunduğu gerekçesiyle kontrollü yıkımına başlanan 8 katlı Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor...

Ezgi Mola'nın tadilat isyanı!

Şu sıralar Masumlar Apartmanı'ndaki rolü ile adından söz ettiren oyuncu Ezgi Mola, evinin mutfağında tadilat yaptırıyor. Başarılı oyuncu tadilat için istenilen ücrete isyan etti. 

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Aybars Yıldırım Çeşme'de otel inşaatı ruhsatıyla apartman mı yaptı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatının ardından bir iddia daha orataya atıldı. CHP’li Aybars Yıldırım'ın otel inşaatı ruhsatıyla apartman diktiği öne sürüldü...

Kartal'da göçük altında kalan yaralılar 19 saat sonra çıkarıldı!

Kartal Cevizli ilçesinde bulunan Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesi sonucu ölenlerin sayısı 10’u geçti. 5’inci katta oturan Tekgöz ailesinin 5 yaşındaki kızları Havva ise 19 saat sonra molozların arasından çıkarıldı.

7 soruda apartman görevlisi!

Apartman görevlileri, bir apartmanda tam zamanlı olarak çalışabildiği gibi, binada haftada bir gün apartman ve bahçe temizliği, her akşam çöplerin toplanması gibi işleri yarı zamanlı olarak yapabiliyor. Peki apartman görevlisi 2017 maaşı ne kadar? Apartman görevlisi kaç saat çalışır? diyorsanız işt

THK'dan Amasya Merkez'de satılık apartman!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Amasya Merkez'deki 131 metrekare arsa üzerindeki kargir apartmanı 28 Şubat 2017 Salı günü saat: 14.00’da ihale edecek.

İşyeri tadilat izni nasıl alınır?

Bir apartman içerisinde yer alan daire ve işyerlerinde yapılacak kimi tadilat işleri için ruhsat alınması gerekmezken, kimi tadilatlar için ise ruhsat izninin alınması şart oluyor. Peki, işyeri tadilat izni nasıl alınır?

Kapıcı kaç saat çalışır?

Apartmanın bakımı, korunması, küçük çaptaki onarımı, ortak yerlerin ve döşemelerin bakımı, temizliği, bağımsız bölümlerde oturanların çarşı işlerinin görülmesi gibi işlerin yapmak ile mükellef olan kapıcı kaç saat çalışır?

Apartmanda saat kaça kadar gürültü yapılabilir?

Birden fazla mesken sakinin bir arada ikamet ettiği apartman gibi yerlerde kişiler bazı hak ve sorumluluklara sahip oluyor. Peki, apartmanda saat kaça kadar gürültü yapılabilir? Kaçtan sonra yapılamaz?

Şişli Yüce Apartmanı'nda 4.4 milyon TL'ye 2 dükkan!

İstanbul Şişli'de Yüce Apartmanı'nda bulunan 2 dükkan, İstanbul Satış Memurluğu tarafından 12 Ağustos 2015 günü saat 13:30 ile 14:10 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

apartman tadilat saat Haberi

apartman tadilat saat

Evde tadilat saatleri!

Apartman ve konut sitelerinde daire sahibi olan kimseler, evleri hakkında istediği değişiklikleri yapabiliyor. Kimi tadilatlar için belediyeden izin alınması gerekirken, kimi tadilatlar için ise izin alınmasına gerek kalmıyor.


Bu doğrultuda evde tadilat yapmak isteyen kimselerin uyması gereken tek şey ise; tadilat saat saatleri.


Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliği ile çevresel gürültüye maruz kalınması sonucu kişilerin huzur ve sükûnunun, beden ve ruh sağlığının bozulmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamak ve kademeli olarak uygulamaya konulmak üzere; planların uygulanması ile ilgili usul ve esasları belirliyor.


Yönetmelik kapsamında, apartman tadilat saatlerine bir kısıtlama getirilmemesine karşın, Komşuluk Hukuku çerçevesinde bilhassa akşam ve gece saatlerinde tadilat yapılmasına izin verilmiyor. 


Bu saatler dışında yapılacak tadilatlarda bina yönetimine haber verilmesi, yönetimce bina sakinlerinin haberdar edilmesi ve tadilatın olabildiğince...