02 / 05 / 2024

apartman tipi konutlar inşaat maliyeti 2016

apartman tipi konutlar inşaat maliyeti 2016

Yapının mimarlık hizmetlerine esas olan sınıfı dikkate alınarak inşaat genel giderleri ile yüklenici kârı dâhil belirlenerek tespit edilen bedeller açıklandı. Peki, 4A inşaat maliyeti 2016 nedir?

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy tipi afet konutları Ramazan Bayramı'na yetişecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan yaptığı açıklamada afetzedeler için inşa edilen köy tipi evlerin inşaatının yüzde 90, kiminde yüzde 85 seviyelerinde olduğunu söyledi.

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı! Yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu?

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2022 sonuçları kapsamında, markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı. Peki yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu? işte ayrıntılar...

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

Koronavirüs salgınında tatil trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsü salgını sebebiyle dünyayı etkisi altına alan salgında evlerinden çıkamayanlar yasakların kalkmasıyla birlikte tatil yapmak için uygun yer arayışlarına başladı. Tatil amaçlı olarak, villa tipi konutlar tercih ediliyor. Kiralık villalara talep artışı yaşanıyor...

Yeni Karesi Konutları ödeme planı!

Yeni Karesi Konutları ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  2+1 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer verilen projede 26 farklı daire tipi bulunuyor. 

Lüks konut yerine halk tipi konutlar inşa edilmeli!

Mimar Mehmet Beyazıt Akgün, konut sektörünü ve konut sorunun çözümünü anlattı. Akgün, çözümün lüks konutlar yerine halk tipi konutlar inşa edilmesinden geçtiği söyledi.

Uzunköprü TOKİ Konutları için imar projelendirmesi yapıldı!

Uzunköprü TOKİ konutları yönetim temsilcilerininde katılım ve görüşleri de alınarak, taleplerdeki konut tipi istekleri ve imar projelendirmesi yapıldı.

Kanal İstanbul'a villa tipi konutlar geliyor!

Çılgın projeler arasında ver alan ve yapımı muammaya dönen Kanal İstanbul'la ilgili yeni şehrin ayrıntıları gün yüzüne çıkmaya başladı.

Şırnak İdil'e villa tipi 340 konut yapılacak!

İnşa ve ihya çalışmaları kapsamında, Şırnak'ın İdil ilçesinde villa tipi 340 konut yapılacak. Konutların, kısa sürede teslim edilmesi planlanıyor.

Kurtköy Panorama Hill satış ofisi!

Kurtköy Panorama Hill satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kurtköy Panorama Hill Evleri'nde daire ve villa tipi konutlar bulunuyor...

apartman tipi konutlar inşaat maliyeti 2016 Haberi

apartman tipi konutlar inşaat maliyeti 2016

4A inşaat maliyeti 2016!

2016 yılında uygulanacak Bayındırlık yapı yaklaşık birim maliyetleri açıklandı. Bu bedeller yapının mimarlık hizmetlerine esas olan sınıfı dikkate alınarak inşaat genel giderleri ile yüklenici kârı dâhil belirlenerek tespit edildi.


Apartman tipi konutlar ve villalar 4. sınıf yapı grubunda yer alıyor. Apartman tipi konutların yapı yaklaşık maliyeti metrekare bedeli 800 TL iken, villalarınki 920 TL olarak karşımıza çıkıyor.


IV. SINIF YAPILAR                                                                                                          

A GRUBU YAPILAR............... 800,00

. Özelliği olan...