11 / 05 / 2024

apartmanda toplantı zamanı

apartmanda toplantı zamanı

Apartman kanunen kat malikleri kurulunca yönetiliyor. Apartman hakkında alınacak kararlar, apartman toplantılarında maliklerin oyları ile belirleniyor. Peki, apartman toplantısı ne zaman yapılır? İşte apartman toplantı zamanı..

90 bin taşerona kadro düzenlemesinde son durum ne? Taşeron işçilerine ne zaman kadro verilecek?

Taşeron kadro konusunda son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra memur ve emeklilere müjde vereceğini açıklarken gözler taşeron kadrosuna çevrildi. Peki Taşeron işçilerine ne zaman kadro verilecek? 

Kabine toplantısı ne zaman? Masada hangi kararlar var?

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Seçim vaadi olarak verilen öğrencilere vergisiz telefon, ev kadınlarına emeklilik, taşerona kadro gibi konu başlıklarının toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? İşte detaylar...

2023 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 

Merkez Bankası faiz kararı toplantısı için geri sayım başladı. Tüm gözler Merkez Bankası'nın faizleri açıklayacağı tarih çevrildi. Peki 2023 Merkez Bankası Faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 

Gözler asgari ücret zam toplantısında! Asgari ücret komisyonu 2. toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Asgari ücret zammı için ilk toplantı 13 Haziran'da gerçekleşti. Asgari ücret tespit komisyonu ikinci toplantısı için ise bekleyiş sürüyor. Peki, asgari ücret komisyonu ne zaman, saat kaçta toplanacak?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Milyonların beklediği asgari ücret ara zammı için çalışmalar başladı. Peki, Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte detaylar...

Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi

Hazira ayının gelmesiyle birlikte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, gündemden düşmüyor. Piyasalar heyecanla Merkez Bnakası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi...

Fed faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Fed'in faiz kararı ne olacak?

ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı toplantısı piyasalar tarafından merak ediliyor. Peki Fed faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak?

Mayıs ayı Fed faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak? Fed faiz kararı ne zaman belli olacak?

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı binlerce kişi tarafındna yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz politika faizini 25 baz olarak açıklana Fed'in mayı ayı faiz kararı ne zaman saat kaçta belli olacak? İşte Fed Mayıs toplantı tarihi...

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası nisan faiz kararı tarihi belli oldu mu?

Türkiye Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu toplantısının yapılacağı gün merak ediliyor. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası nisan faiz kararı tarihi belli oldu mu?

1994 SSK girişli erkek ne zaman emekli olur? 1994 yılı girişli kadın ve erkeklerin EYT prim gün sayısı!

EYT yasası, TBMM Genel Kurulu toplantısında kabul edildi. Peki “1994 SSK girişli erkek ve erkek ne zaman emekli olur?” İşte detaylar!

EYT ne zaman çıkacak? EYT’liler ilk maaşı ne zaman alacak?

EYT için artık nefesler tutuldu. EYT düzenlemesine dair Beştepe'de toplantı gerçekleştiriliyor. Peki EYT ne zaman çıkacak? İşte detaylar!

Asgari ücret için ilk adım atılacak! Asgari ücret 2023 ilk toplantı ne zaman yapılacak?

Asgari ücrete yapılacak zam, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun vereceği karar ile netliğe kavuşacak. İşte “Asgari ücret 2023 ilk toplantı ne zaman yapılacak?” sorusunun yanıtı!

2023 Asgari ücret zammı gündemde! Asgari ücret ne zaman belirlenecek? Asgari ücret toplantısı ne zaman?

Ocak asgari ücret zammı milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonun yapacağı üç toplantıdan sonra bu konu netlik kazanacak. İşte detaylar!

apartmanda toplantı zamanı Haberi

apartmanda toplantı zamanı

Apartman toplantısı ne zaman yapılır?

Apartmanda, yönetici kat malikleri kurulu tarafından seçiliyor. Apartman kanunen kat malikleri kurulunca yönetiliyor. 


Yönetim tarzı, kanunların emredici hükümleri saklı kalmak şartiyle, bu kurul tarafından kararlaştırılıyor. Apartman hakkında alınacak kararlar, apartman toplantılarında belirleniyor. Peki, apartman toplantısı ne zaman yapılır?


Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, yılın belli dönemlerinde en az 1 kere toplantının yapılması gerekiyor. 


I - Toplantı zamanı:

Madde 29 – Kat malikleri kurulu, yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda, eğerböyle bir zaman gösterilmemişse, her takvim yılının ilk ayı içinde toplanır. (Ek cümle: 14/11/2007-5711/14 md.) 


Toplu yapılarda ise kurullar, en geç iki yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim plânlarında gösterilen zamanlarda, böyle birzaman gösterilmemişse, ikinci takvim yılının ilk ayı içinde toplanır.

Önemli bir sebebin çıkması halinde, yöneticinin veya...