29 / 04 / 2024

Mayıs ayı Fed faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak? Fed faiz kararı ne zaman belli olacak?

Mayıs ayı Fed faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak? Fed faiz kararı ne zaman belli olacak?

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı binlerce kişi tarafındna yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz politika faizini 25 baz olarak açıklana Fed'in mayı ayı faiz kararı ne zaman saat kaçta belli olacak? İşte Fed Mayıs toplantı tarihi...



Amerika'da enflasyon oranları düşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay yapılan toplantıda 25 baz puan olarak artırarak, politi faizini 4,75-5 aralığına yükseltti. So artışla birlikte banka, politika faizini 2007'den bu yana kaydedilen en yüksek seviyey çıkarttı. Özellikle ABD enflasyon raklamları düşüşe geçerken, gözler bu ayki faiz kararına çevrildi. 

Peki Mayıs ayı Fed faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak? Fed faiz kararı ne zaman belli olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön