17 / 07 / 2024

apollo tiyatrosu tavanı çöktümü

apollo tiyatrosu tavanı çöktümü

Başkentte tiyatroların bulunduğu ve Leicester meydanının yakınındaki Shaftesbury Caddesi üzerindeki Apollo tiyatronun tavanının bir kısmının, "Curious Incident Of The Dog in the Night-time" adlı oyunun gösterimi sırasında çöktüğü kaydedildi...

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu yıkılmayacak!

Yıkılacağı iddia edilen Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nu yenileme projesi için hazırlıklar başladı. Projenin mimarı Tuncer Çakmaklı, açıkhava tiyatrosunun kesinlikle yıkılmayacağını, üzerine açılır-kapanır tavan yapılacağını söyledi.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nun tescillenmesi için başvuruldu!

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu için hazırlanan tavan projesi, tiyatronun yıkılacağı söylentilerini gündeme getirdi. Bunun üzerine CHP’li vekiller Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü’ne verdikleri dilekçe ile tiyatronun tescilli eser olmasını istedi.

Özderici GYO kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresini uzattı!

Özderici GYO mevcut kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin uzatılması amacıyla esas sözleşmenizin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinin tadil edilmesine Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onay verildi.

İzmir Aliağa Açık Hava Tiyatrosu çevresi yenileniyor!

Kentin birçok noktasında düzenleme çalışmalarına devam eden Aliağa Belediyesi, Açık Hava Tiyatrosu etrafında yenileme çalışmaları için kolları sıvadı.

Barış Manço Amfi Tiyatrosu cazibe merkezi olacak!

Yalova Belediyesi, Barış Manço Amfi Tiyatrosu için önemli bir çalışma başlattı. Amfi tiyatro Marmara Bölgesi’nin cazibe merkezi olacak şekilde modernize edilecek.

Körfez GYO'nun sermaye tavanı belirlendi!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kamu Aydınlatma Plarformu'na bugünkü yaptığı açıklamaya göre kayıtlı sermaye tavanı 330 milyon TL olarak belirlendi.

Karaman'daki caminin tavanı çöktü!

Karaman'da cuma namazı sırasında bir camiinin asma tavanı çöktü. Çökmeyi farkeden imam ve cemaat ise son anda kurtuldu.

Alanya Belediyesi Aqupark ve Açık Hava Tiyatrosu'nu kiraya veriyor!

Aqupark ve Açık Hava Tiyatrosu kiraya verilmek üzere, 2886 sayılı kanunun 45. maddesi gereğince açık artırma usulüyle ihaleye çıkarıldı.

Balıkesir Üniversitesi'nin inşaat halindeki tavanı çöktü!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Morfoloji Bölümü'nün inşaat halindeki konferans salonunun tavanı çöktü. 49 yaşındaki Ali Akbaş göçük altında kalarak hayatını kaybetti.

1947 yılında İstanbul Açık Hava Tiyatrosu inşası bitmek üzere!

1947 yılında Harbiye'de İnönü Stadı'nın üst tarafında, Türkiye'nin en büyük açık hava tiyatrosu olarak, inşa edilmekte olan 4 bin kapasiteli İstanbul Açık Hava Tiyatrosu'nun inşası bitmek üzereymiş.

Ankara Ulus'taki Roma tiyatrosu yanlış mı restore edildi?

Ulus’ta yapılan kazılarda ortaya çıkarılan 2 bin yıllık antik Roma tiyatrosu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü restorasyon çalışması kapsamında 2 yıl önce beyaz mermerlerle kaplandı.

Aspendos Antik Tiyatrosu'nun restorasyonunda son durum!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aspendos Antik Tiyatrosu'nda yapılan restorasyon çalışmalarında tarihi yapının orijinal dokusuna uygun malzemeler kullanılmadığına yönelik haberlere ilişkin yazılı açıklama yayımladı.

Aspendos Antik Tiyatrosu'nun restorasyonu ne durumda?

İbrahim Bakır, Aspendos Antik Tiyatrosu'nun orijinal dokusuna uygun restore edilmediği iddialarına ilişkin, "Restorasyonun ne durumda olduğunu yeniden gözden geçirdik. Yapılan işlemlerde tartışmaya konu olacak bir durum olduğunu düşünmüyoruz" dedi.

apollo tiyatrosu tavanı çöktümü Haberi

apollo tiyatrosu tavanı çöktümü


İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan 775 kişi kapasiteli Apollo Tiyatrosunun tavanının bir kısmının çöktüğü bildiriliyor.


Başkentte tiyatroların bulunduğu ve Leicester meydanının yakınındaki Shaftesbury Caddesi üzerindeki Apollo tiyatronun tavanının bir kısmının, "Curious Incident Of The Dog in the Night-time" adlı oyunun gösterimi sırasında çöktüğü kaydedildi.


Çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans olay yerine sevk edilirken, yaralananlar olduğu tahmin...