03 / 05 / 2024

Apollon Tapınağı iletişim

Apollon Tapınağı iletişim

Aydın'ın Didim ilçesindeki tarihi Apollon Tapınağı çevresi ve Kutsal Yol üzerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nün onayı ile, geçen yıl ara verilen kazı çalışmaları yeniden başladı...

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Apollon Smintheus Tapınağı'nın restorasyonu TBMM gündeminde!

Çanakkale ilinde bulunan Apollon Smintheus Tapınağının restorasyonu ve restorasyonun Helenistik özellikleri korunarak yapılıp yapılmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Motto İstanbul iletişim!

Motto İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede yükselen projede  teslimler hemen yapılıyor. 

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Okyanus Park Evleri iletişim!

Okyanus Park Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. KG İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 3 bin metrekare arsa alanına sahip. 

Hava Kent iletişim!

4 etap olarak planlanan Hava Kent Evleri 3. Havalimanı'na 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. İşte Hava Kent iletişim bilgileri...

DKY Business Tuzla iletişim!

DKY Business Tuzla iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Akzirve İnşaat Ambarlar iletişim!

Karma proje olarak dizayn edilen Akzirve İnşaat Ambarlar projesi 1850 konuttan meydana gelecek. Projenin yapımına 2017 yılı Kasım ayında başlanacak. İşte Akzirve İnşaat Ambarlar iletişim bilgileri

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Apollon Tapınağı iletişim Haberi

Apollon Tapınağı iletişim

Alman Halle Üniversitesi, İzmir Üniversitesi, Alman Arkeoloji Enstitüsü’nün Milet Müze Müdürlüğü koordinesinde başlatılan kazı çalışmalarının 4 hafta süreceği öğrenildi.


Alman Arkeoloji Enstitüsü’nden Dr. Ulf Weber kazı çalışmalarında 15 arkeolog, 10 mimar ve 18 kazı işçisinin yer aldığını belirterek, "Bu yıl kazı izni çıktığı için çok mutluyuz. Didim Hisar Mahallesi Abalı Kavşağı'nda, Apollon Tapınağı’nın alt kısmındaki alanda, Kutsal Yol’da ve eskiden kilise olan Hisar Mahallesi Camisi avlusunda kazı çalışmalarımızı yürütüyoruz. Cami avlusunda bundan 20 yıl önce düzenleme sırasında arkeolojik bulgulara rastlanmıştı, güzel bulgulara ulaşmayı umut ediyoruz” dedi.


Weber, Didim’de 4 hafta sürecek kazı çalışmasının ardından ekibin çalışmalarını Tavşan Adası'nda sürdüreceğini dile...