07 / 05 / 2024

apple film stüdyosu yatırımı

apple film stüdyosu yatırımı

200 milyar doların üzerinde nakit parası olan Apple yeni sektörlere yatırım yapmak için harekete geçti...

Akıllı saatte böylesi görülmedi: Apple Watch X geliyor!

Teknoloji devi Apple, Watch X ile akıllı saatte boyut atlıyor. Üst düzey tasarım değişikliklerine gitmeye hazırlanan marka, akıllı saatte devrim yaratacak. İşte detaylar...

Apple'ın iPhone 16 Serisi Ekran Boyutları Sızdırıldı: iPhone 16 Ultra 6.9 İnç Olacak!

Apple'ın gelecek nesil akıllı telefon serisi iPhone 16'nın ekran boyutları belli oldu. Serinin en üst modeli olan iPhone 16 Ultra, 6.9 inçlik devasa bir ekrana sahip olacak.

Deprem bölgesi için kağıt masura ev tasarlandı! Maliyeti 110 bin TL civarında!

ODTÜ Acil Tasarım Stüdyosu, Pritzker ödüllü Japon Mimar Shigeru Ban işbirliğiyle deprem bölgesinde kullanılmak üzere, özel tasarım “kâğıt masura” ev tasarladı.

iOS'un bu teknolojisi emniyeti üst düzeye çıkarıyor! Bunu yapmak artık çok zor hale geliyor

Apple bundan böyle Apple Kimliğinizi ve iCloud hesabınızı bilgisayar korsanlarına, casuslara ve kimlik hırsızlarına önlem olmak amacıyla en üst seviyede koruma sağlayarak  muhafaza etmemize imkan tanıyor.

Dünyanın en hızlı bilgisayarı! İşte Apple MacBook Pro özellikleri

Yeni MacBook Pro, Apple'ın M2 Pro ve M2 Max yongalarıyla dünyanın en hızlı 14 inç dizüstü bilgisayarı. Destansı pil ömrü,  onu kullanan profesyoneller için neredeyse harika tasarlanmış.

Apple açıkladı: o özellik artık son model iPhone’larda olmayacak!

Apple Touch ID parmak izi tarayıcısını üst sınıf İphone’lara geri getirmeyeceğini açıkladı. O özellik artık son modellere olmayacak.

Size en uygun iPad modeli hangisi? Apple’ın en çok satan tabletlerinden iPad Pro 1 Eylül 2022 fiyat listesi..

Okulların açılması ile birlikte dizüstü bilgisayar ve tablet bilgisayarlar hepimizin radarında. Apple’ın en çok satan tabletleri ne kadar? Teknik özellikleri ne? İşte haberin devamı….

Braıny Works Mimari Proje Stüdyosu Limited Şirketi kuruldu!

Braıny Works Mimari Proje Stüdyosu Limited Şirketi Başakşehir'de Emre Ceviz tarafından kuruldu.

Dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini Türkler yapacak!

Türk mimarlık firması Hayri Atak Mimari Tasarım Stüdyosu, Katar’a dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini yapacak. Dünyada bir ilk olacak Eco-Floating Hotel, 2025 yılında hizmete açılacak.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

Tarkan Almanya'da 1000 Euro'ya stüdyo kiraladı!

Uzun süredir Almanya'da olan Tarkan, Almanya'da yeni şarkılarının demo kayıtları için 1000 Euro'ya müzik stüdyosu kiraladı.

Studio Loft stüdyo ve sanat galerisine dönüştü!

Y.Mimar Nail Egemen Yerce ve Mimar Ayça Taylan tarafından tasarlanan Studio Loft, standart bir dairenin bir fotoğraf sanatçısının yaşam alanı, stüdyosu ve sanat galerisine dönüşüm projesi oldu.

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Göksu Tanır Polat tarafından kuruldu. 

apple film stüdyosu yatırımı Haberi

apple film stüdyosu yatırımı

Financial Times'ın haberine göre; Disney'i satın alacağı iddia edilen şirketin şimdi de Hollywood'un ünlü stüdyolarından The Culver Studios'u satın alacağı iddia ediliyor. 


The Matrix ve Citizen Kane gibi ünlü yapımların çekildiği stüdyonun satışı için Apple ve The Culver Studios açıklama yapmayı reddetti. Youtube'un kendi internet dizisini çekmesi Amazon'un Manchester by the Sea ile Oscar kazanmasının ardından Apple'ın da sinema sektörüne geç de olsa sağlam bir adım atması bekleniyordu.


The Culver film stüdyosu 32 bin dönümlük alanı ve 13 ses stüdyosu ile ABD'nin en büyük film stüdyolarından biri. Apple'ın bu ay içerisinde bir televizyon şirketi kurduğunu açıklaması bekleniyor. Kendine has dijital platforma sahip olacak Apple'ın bu yatırımının tek başına Fortune 100 listesine gireceği...