28 / 04 / 2024

Dünyanın en hızlı bilgisayarı! İşte Apple MacBook Pro özellikleri

Dünyanın en hızlı bilgisayarı! İşte Apple MacBook Pro özellikleri

Yeni MacBook Pro, Apple'ın M2 Pro ve M2 Max yongalarıyla dünyanın en hızlı 14 inç dizüstü bilgisayarı. Destansı pil ömrü,  onu kullanan profesyoneller için neredeyse harika tasarlanmış.



Yeni MacBook Pro 14 inç 2023, testlerimizde inanılmaz hız sağlayan M2 Pro çip ile dizüstü bilgisayar performansı çıtasını yükseltiyor. M2 Max, özellikle grafik performansı söz konusu olduğunda daha da hızlı. Ayrıca mükemmel bir mini LED ekrana, çok sayıda bağlantı noktasına ve 14 saatin üzerinde pil ömrüne sahip olursunuz. Evet, pahalı ama yeni MacBook Pro yenilmez.MacBook Pro 14 inç 2023 (1.999 ABD Dolarından başlayan fiyatlarla), onu destekleyen pil ömrüyle birlikte her yere götürebileceğiniz en hızlı dizüstü bilgisayar 
olacak şekilde tasarlanmıştır. Kapsamlı test sonuçlarımıza göre, bu sistem yaratıcı profesyoneller için tam bir canavar. 

Dünyanın en hızlı bilgisayarı! İşte Apple MacBook Pro özellikleri

Evet, göz kamaştırıcı mini LED ekran, cömert bağlantı noktası seçimi ve keskin 1080p kamera dahil olmak üzere MacBook Pro 14 inç 2021 modelinde sevdiğimiz her şeye sahip oluyorsunuz . Ama bu gerçekten yeni M2 Pro ve M2 Max yongaları ile ilgili. Yeni M2 Pro, M1 Pro'dan %20 daha hızlı CPU performansı ve %30 daha
 hızlı GPU performansı vaat ediyor. İmkanınız varsa, M2 Max, 38 çekirdekli devasa bir GPU içerir.

Tasarım, önceki MacBook Pro 14 inç ile aynı olsa da, burada daha hızlı bir Wi-Fi 6E bağlantısı ve 8K'ya kadar ekranı destekleyebilen güçlendirilmiş bir HDMI bağlantı noktası dahil olmak üzere başka önemli yükseltmeler de var.


Geri Dön