28 / 07 / 2024

apple istihdam

apple istihdam

Apple, Danimarka ve İrlanda'ya yenilenebilir enerjiyle çalışacak iki veri merkezi inşa ediyor. 1.7 milyar euro'ya mal olacak tesisler 2017'de faaliyete geçecek.

Apple Store'un 444. mağazası Akasya AVM'de açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında bulunan Akasya AVM'de açılan Apple Store, açılışında yoğun ilgi gördü. Apple'ın tek katlı yeni mağazası, Zorlu Cener'daki ana mağazasına göre daha küçük.

Apple Store Akasya AVM'de mağaza açtı!

Apple'ın Türkiye'deki ikinci mağazası İstanbul Acıbadem'deki Akasya AVM'de açıldı. Yeni Apple Store, şirketin Anadolu yakasındaki ilk mağazası oldu. Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası, istanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'da açılmıştı.

Apple Türkiye'de ikinci mağazasını Akasya'da açtı!

APPLE, Zorlu Center'ın ardından Türkiye'deki ikinci mağazasını İstanbul'un Anadolu yakasındaki Akasya Acıbadem AVM'de açtı. Mağazada aralarında dalgıç, artist, karikatürist ve fotoğrafçı bulunan eğitimli 80 kişi çalışıyor.

Apple'dan Türkiye'ye 6 ay içinde 2. mağaza!

Türkiye'deki ilk mağazasını nisanda Zorlu Center'da açan Apple, ikinci mağazayı Acıbadem'deki Akasya AVM'de hizmete açtı. Dünya genelindeki 444'üncü mağaza olan Apple Store Akasya'nın ilk müşterisi Enes Gülyeşil oldu

Apple Türkiye'de 2. mağazasını bugün Akasya Acıbadem AVM'de açıyor!

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Apple'ın ikinci mağazası bugün İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem AVM'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Apple'ın dünya genelindeki 444'üncü mağazası Apple Store bugün açılıyor.

TUROB ve Üsküdar Belediyesi istihdam için işbirliğine gitti!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) ve Üsküdar Belediyesi, istihdam için işbirliğine gitti. Bu kapsamda Üsküdar Belediyesi'nin istihdam organizasyonu Üsküdar İstihdam Merkezi ile TUROB işbirliği protokolü imzaladı.

Apple, Türkiye'deki 2'nci mağazasını yarın açıyor!

Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM' de açıyor. 25 Ekim Cumartesi günü saat 10'da kapılarını açacak olan Apple Store, dünyadaki 444'üncü Apple Store olacak.

Apple Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM'de açıyor!

Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM'de açıyor. 25 Ekim Cumartesi günü saat 10'da kapılarını açacak olan Apple Store, dünyadaki 444'üncü Apple Store olacak.

Apple Store Akasya AVM açılışı 25 Ekim'de saat 10:00'da!

Apple Store, Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi'ndaki mağazanın açılış tarihi belli oldu. Türkiye'de ikinci mağazasını açacak olan Apple Store, Akasya AVM'de 25 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da hizmete açılacak...

Apple, ikinci mağazasını Akasya Acıbadem AVM'de açacak!

Apple, İstanbul Zorlu Center'da 5 Nisan 2014'te açılan ilk Apple Store'un ardından ikinci mağazanın da açılacağını resmen duyurdu. İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi...

Apple Store Akasya Acıbadem'de mağaza açacak!

Türkiye'de ilk Apple Store'u Nisan ayında açan Apple, ikinci mağazanın da İstanbul'da açılacağını açıkladı. İkinci Apple Store'un açılış tarihi henüz belli değil.İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi.

Koçtaş, İzmit'te 200 kişi istihdam edecek!

Koçtaş'ın Kocaeli'deki üçüncü büyük mağazası 15 Ekim tarihinde açılıyor. Açılış için son hazırlıklar yapılıyor. Koçtaş'ın ilk olarak 100 ardından ise 200 kişiyi istihdam edeceği öğrenildi.

Bilent Dündar: İnşaat sektörü 4 milyon kişiye istihdam sağlıyor!

216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, Türkiye'de inşaat sektörünün doğrudan 2 milyon kişiye istihdam sağladığını ancak sektörün tedarikçisi olan sanayi kuruluşlarında çalışanlar da dikkate alındığında 4 milyon kişilik istihdam oluştuğunu kaydetti

apple istihdam Haberi

apple istihdam

Apple, Avrupa'da yüzde 100 yenilenebilir enerjiyle çalışacak iki veri merkezini inşa etmek için 1,7 milyar euroluk yatırım yapacağını duyurdu. İrlanda'da Gah/vay bölgesi ve Danimarka'nın merkezi Jutland'da yapılacak tesisler Avrupa'daki müşteriler için iTunes Store, App Store, iMessage, Maps ve Siri dahil Apple'ın online hizmetlerini destekleyecek. 


Avrupa'nın en büyüğü Apple Ceo'su Tim Cook, "Bu çok önemli yeni yatınm, Apple'ın bugüne kadar Avrupa'da yaptığı en büyük projeyi temsil ediyor. Faaliyetlerimizi genişletmekten, yüzlerce yerel iş yaratmaktan ve bugüne kadarki en gelişmiş yeşil bina tasarımlarımızdan bazılarını uygulamaya koyacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz" dedi. 


672 bin iş destekleniyor Apple, 530 bin'i İOS uygulamalarının geliştirilmesiyle doğrudan ilişkili olmak üzere Avrupa'da yaklaşık 672 bin işi destekliyor. 


2 bin yeni istihdam 


Apple şu anda 19 Avrupa ülkesinde 18 bin 300 çalışanı...