04 / 05 / 2024

Apple Store büyük açılış saati kaçta

Apple Store büyük açılış saati kaçta

Apple Store, Zorlu AVM'de 5 Nisan 2014 Cumartesi günü açılıyor. Peki Apple Store için düzenlenecek Büyük Açılış saat kaçta? Zorlu Center AVM'deki Apple Store saat kaçta açılacak? Apple Türkiye açıkladı...

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Teknoloji devinin başı Batterygate ile belada! Çok büyük maddi zarar görebilir

Batterygate skandalı Apple'ın eskiden beri süregeliyor ve bir türlü peşini bırakmıyor. Şirket, 1,6 milyar sterlin değerindeki yeni bir davanın sonucu olarak büyük maddi zarara uğrayabilir.

Apple'a büyük darbe! iPhone telefonlar karaborsaya düştü!

Apple'ın en büyük ortaklarından Foxconn Çin'de bulunan Zhengzhou fabrikasını kısmen kapatıyor. Apple, tüm iPhone'ların neredeyse tamamının üretildiği Çin'den, büyük darbe aldı ve iPhone telefonlar karaborsaya düştü. Ayrıntılar haberimizde...

Migros'ta Apple Ipad ürünlerde büyük indirim! Apple Ipad ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'ta Apple Ipad ürünlerinde büyük indirim alıcılarını bekliyor. Peki, Migros'ta hangi Apple Ipad modelleri indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Apple bir ürün grubunu güncelledi! Artık ekranı daha büyük olacak

Apple, Apple Watch serisi ürünlerinde yeni bir tasarıma gitmeyi planlıyor. Yeni seride daha büyük bir ekran kullanacak.

Apple için büyük deprem! Zirveyi kaptırdılar, işte yeni lider

Dünyanın en değerli şirketi konumunda yer alan Apple için büyük deprem niteliğinde bir olay meydana geldi. Şirket, zirveyi Suudi Arabistan'ın petrol şirketi Aramco'ya kaptırdı.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basket Store açıldı!

Demir İnşaat Büyükçekmece hem sportif olarak hem de kurumsal olarak büyümeye devam ediyor. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne geçtiğimiz sezon yükselen ve bu yıl ülkemizi Avrupa'da da temsil etmeye hak kazanan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, taraftar mağazasını açtı.

Apple Danimarka'da dünyanın en büyük veri merkezini kuracak!

APPLE, Danimarka'nın Jylland yarımadasındaki Viborg şehri yakınlarında dünyanın en büyük veri merkezini kuracağını açıkladı.Bina inşaatı ise yaklaşık 10 yıl sürecek..

Asya'nın en büyük Apple mağazası Çin'de açılacak!

Asya'nın en büyük Apple mağazası Çin'de açılacak. Halkın Günlüğü gazetesinin haberinde, ülkenin güneydoğusunda bulunan Cıciang eyaletinin başkenti Hangcou'da, Asya'nın en büyük Apple mağazasının açılacağı belirtildi.

Apple Store İstanbul'dan büyük açılış hediyeleri!

Apple Store İstanbul mağazası Zorlu Center AVM’de yarın açılıyor. Peki Apple Türkiye, Apple Store İstanbul mağazasının büyük açılışı için nasıl bir sürpriz hazırladı? İlk 4500 kişiye ne hediye edilecek? İşte cevaplar…

En büyük Apple mağazası açıldı!

EN büyük Apple mağazası Grand Central Apple Store New Yorkta açıldı. Mağaza, New York toplu taşımacılığının kalbi konumundaki Grand Central İstasyonunda hizmete girdi

Apple, en büyük mağazasını New York'ta açtı!

Büyük alışveriş çılgınlığının yaşandığı yılbaşı dönemine yetiştirilmesi için yoğun çalışma yürütülen mağaza, New York toplu taşımacılığının kalbi konumundaki Grand Central İstasyonunda hizmet vermeye başladı

Apple Store büyük açılış saati kaçta Haberi

Apple Store büyük açılış saati kaçta
Apple Store saat kaçta açılacak?


Apple Türkiye internet sayfasından yapılan açıklamaya göre Türkiye'nin ilk Apple Store mağazası Zorlu Center AVM'de 5 Nisan 2014 Cumartesi günü açılıyor. Peki Apple Store açılışı saat kaçta gerçekleşecek? 


Apple Türkiye'nin internet sitesinde yer alan açıklamada Apple Store Büyük Açılış saati şöyle açıklandı:


"İstanbul'a doğru yola çıktık. Apple Store, Zorlu Center. Türkiye'nin ilk Apple Store'u açılıyor. Büyük açılışı kaçırmayın. 5 Nisan 10:00"  


Apple Store mağazası, 'Türkiye'nin ilk'i ünvanıyla Zorlu Center AVM'de 5 Nisan Cumartesi günü saat 10:00'da açılacak...


Apple Store İstanbul, Zorlu Center AVM'de Nisan'da açılacak! Detaylar için tıklayın!


Emre Kulcanay /...